Så kan du förvandla gamla glasflaskor till spännande inredning.

Brukar du, precis som jag, ibland bli trött på alla gamla glasflaskor som trängs under diskbänken? Nu behöver du aldrig mer gå till återvinningen med dem. Ta vin- eller läskflaskan, skrapa bort etiketten, lägg till lite färg eller foton – och vips så har du helt ny och spektakulär inredning att dekorera hemmet med. Det ligger i tiden att återanvända, är miljövänligt och med dessa knep har du dessutom den bästa och mest personliga gåvan på födelsedagsfesten. Och så är det så klart kul att pyssla också.

Första steget för att förvandla dina glasflaskor till vacker interiör är att rengöra dem. Lägg dem i varmt vatten med diskmedel så är det lätt att skrapa bort etiketten sen.

Bildkälla

Original-Joanne-Palmisano-Memory-bottle-cleaning_4x3.jpg.rend_.hgtvcom.616.462

Ett enkelt knep för att piffa upp flaskorna är att helt enkelt använda dem som ljushållare. Sätt levande ljus i olika färger i flaskorna – det kan muntra upp vilken mörk kväll som helst.

Bildkälla

238

Det går använda flaskorna som ljushållare på flera sätt. Titta så mysigt!

Bildkälla

168

Glasflaskor blir perfekta blomvaser. Samla en liten bukett av säsongens blommor som kan snygga upp hemmet. Häng upp dina nya vaser på väggen …

Bildkälla

627

… eller låt dem stå på bordet eller i fönstret. Detta kan vem som helst göra!

Bildkälla

237

Varför inte låta barnen gå loss med sprayfärgen? Enkelt enfärgat eller olika slags mönster. Bara fantasin sätter gränser. Fyll upp med favoritsaften.

Bildkälla

334

Wow! Vackra blomkrukor, perfekta för den lummiga trädgården eller altanen.

Bildkälla

431

Mycket roligare än att ha kvar pastan i sin vanliga tråkiga pappkartong.

Bildkälla

527

Det här kan vem som helst göra. Ta fram favoritfotona och lirka ner dem i flaskorna tillsammans med dina finaste stenar eller snäckor från solsemestern. Perfekt present!

Bildkälla

framecollection01

Eller varför inte byta ut de vanliga plastflaskorna med diskmedel och såpa till lite roligare varianter i glas?

Bildkälla

110

Publicerad av Newsner Knep, gilla gärna