Slösa inte pengar på dyra krämer – 3 ingredienser från köket kan rädda ditt ansikte

Många kosmetikföretag säger att de har den bästa ansiktskrämen eller diverse hudbehandlingar för att din hy ska bli glansig och fin. Men väldigt ofta är de dyra och i många fall kan i alla fall jag tycka det inte ger någon vidare effekt.

Men nu är det slut med dyra ansiktsmasker. Här får du ett riktigt bra knep att på bara några minuter kan göra din alldeles egen hudkräm – med saker från ditt eget kök.

Nu när våren är på ingång är det fortfarande lite krångligt med att få huden fuktig. I mitt fall brukar den vara väldigt torr och dyra hudkrämer fungerar sisådär.

Men i stället för att gå till ett varuhus kan du nu bara ta dig in i ditt eget kylskåp. Där hittar du 3 ingredienser som kommer hjälpa dig få en frisk och mjuk hy på nolltid.

Du behöver:

1. En matsked yogurth.

2. En matsked honung.

3. En tesked citronsaft.

Bildkälla: Shutterstock

Blanda ihop de tre ingredienserna och låt stå i fem minuter. Sedan är det bara att applicera krämen till ditt ansikte, men det går även bra att göra samma sak på dina fötter och händer.

Bildkälla: Shutterstock

Låt krämen ligga kvar i cirka 15 minuter och ta sedan bort den med ljummet vatten för att låta huden göra resten. Krämen gör inte bara din hud mindre irriterad utan även fylligare och mjukare – perfekt för när det fortfarande är lite kallt ute.

För bästa resultat, sikta på att lägga på krämen 3-4 gånger i veckan. I videon nedan kan du se instruktioner på hur du går till väga, så enkelt!

Det här var ju oerhört smidigt, och så enkelt! Tveka inte på att dela med dig av artikeln med det fiffiga knepet till några vänner du tror skulle ha användning av det. 

Publicerad av Newsner Knep, gilla gärna