Avslöjat: Här är världsstjärnans hemliga gåva till Oscar och Estelle

Just nu befinner sig kronprinsessan Victoria och prins Daniel i Rom. Där bestod den första dagen av att ett besök hos fotbollsklubben AS Roma. Anledningen? Deras program för ungdomar med funktionshinder. Ett initiativ och en fråga som kronprinsessparet brinner för.

Väl på plats fick kronprinsessparet ett härligt mottagande – och tidiga julklappar till Oscar och Estelle.

Det avslöjar Svensk Damtidning.

Från den 15 december till den 17 december är kronprinsessparet i Italien för att besöka Rom och Milano. Med på resan är också gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström. Man vill med besöket lyfta hälso- och kulturfrågor samt främja svenskt näringsliv. Det skriver Kungahuset på sin hemsida.

Kungahuset

Utöver de officiella besöken hann kronprinsessparet också med att besöka AS Roma. Detta för att visa sitt stöd för klubben, och fotbollslegendaren Francesco Tottis hjärteprojekt: Ett program för ungdomar med funktionshinder. Där fick de också en tidig julklapp. Kronprinsessan fick en matchtröja med tröja nummer 1 – och prins Daniel fick en med Tottis nummer 10.

Enligt Svensk Damtidning tänkte också den legendariska fotbollsklubben och världsstjärnan Totti på de allra minsta. För i presentpåsen fanns det också två små fotobllströjor: En till Estelle och en till Oscar. En hjärtlig julklapp som kronprinsessparet inte alls väntade sig.

Kungahuset

Vilken fin gest av fotbollsklubben! Och att göra detta i samband med ett sådant hjärtevärmande besök, och i samband med julen.

Det tycker jag förtjänar alla likes som vi kan hitta!