Därför valde prinsessan Madeleine att avslöja hemlighetsmakerierna kring bebisen

Igår kom hovet med det glädjande beskedet att kungahuset väntar tillökning. Prinsessan Madeleine och hennes Chris O’Neill ska få sitt tredje barn som beräknas komma i mars. Nu berättar Svensk Damtidning om varför Madeleine avbröt hemlighetsmakerierna så tidigt in i graviditeten. 

Prinsessan Leonore och lillebror prins Nicolas syskon kommer inte förrän i mars, men prinsessan Madeleine valde att gå ut med nyheten tidigt.
– Chris och jag är överlyckliga över att meddela att jag väntar barn. Vi ser fram emot att fyra blir fem, hälsade prinsessan Madeleine via sin Facebook under söndagen.

Foto: Sören Andersson

Enligt Svensk Dam ska prinsessans beslut att gå ut med nyheten grunda sig i att hon kände att en babymage redan börjat synas, och att hon inte kunde låta bli att delge det med sina vänner under en brunch på Diplomat under dagen. Efter det ville hon inte vänta längre, och lät hovet gå ut med nyheten till svenska folket. 

Madeleine som annars bor i London, tillbringar nu mer tid i Stockhom, där dottern Leonore skolas in på en svensk förskola. 

Foto: Mikael Fritzon

Vad roligt att kungafamiljen växer. Vi önskar prinsessan Madeleine och hennes Chris ett stort grattis, dela gärna för att gratulera dem du med.