Drottnings Elizabeths hemlighet avslöjad – det är handväskan egentligen till för

Drottning Elizabeth är en färgstark och klassfull karaktär som drar till sig uppmärksamhet i alla rum hon äntrar. Som den stilfulla dam hon är har hon givetvis sina knep, och vad många inte vet är att hennes klassiska handväska en är stor del av dessa. 

Nu avslöjar brittiska tidningen The Telegraph att drottningen alltid har sin handväska nära för att kommunicera vad hon vill. 

”Om drottningen placerar sin handväska på bordet under middagen, betyder det att hon vill att tillställningen ska avslutas inom fem minuter”, det skriver The Telegraph.

I titeln som kunglighet innebär det att socialisera med sina bordsgrannar på olika tillställningar, men om drottningen inte tycker om konversationen som äger rum så kan hon bara ställa sin handväska på golvet. När hon gör det kommer hennes hovdam att rädda henne, givetvis diskret och professionellt. 

En annan accessoar som drottning Elisabeth använder som signalement är ringen på hennes finger. The Telegraph berättar att om drottningen snurrar på den så betyder det att situationen är akut och att hon vill bli räddad.

Drottning Elizabeth syns aldrig utan sin handväska nära. Nu vet du vad du ska kolla efter om du vill se vad hon tänker. Dela gärna om du vill ha fler nyheter om kungligheterna i ditt flöde.