Efter gravidlyckan – här är Victorias första ord om att bli moster igen

Under söndagen delade prinsessan Madeleine och Chris O’Neill med sig av ett riktigt glädjebesked: de ska bli föräldrar för tredje gången!

Nedkomsten förväntas till mars nästa år och hemma i kungafamiljen är det givetvis glada och spännande nyheter att ännu en liten kunglighet är att vänta.

Nu har också kronprinsessan Victoria uttalat sig för första gången om hur det känns att bli moster igen.

Avslöjandet slog ner som en bomb under söndagseftermiddagen.

3-åriga prinsessan Leonore och 2-årige prins Nicolas ska i mars 2018 bli storasyskon till en ny liten prins eller prinsessa, en nyhet som Hovet delade med sig av i ett pressmeddelande.

”Chris och jag är överlyckliga över att meddela att jag väntar barn. Vi ser fram emot att fyra blir fem”, hälsade prinsessan Madeleine sedan i ett inlägg på sin Facebook-sida.

Foto: Sören Andersson / TT

Men det är inte bara Madeleine och Chris som strålar av glädje.

Även kronprinsessan Victoria har svårt att bärga sig nu när kungafamiljen växer med stormsteg. I en intervju med Svensk Damtidning delar hon med sig av sina första ord kring den senaste gravidlyckan.

– Det känns härligt, jag längtar!, säger Victoria till Svensk Damtidning.

Foto: Kungahuset.se

Sedan tidigare är kronprinsessan Victoria moster till prinsessan Leonore och prins Nicolas samt faster till prins Alexander.

Förutom att bli moster för en tredje gång ska hon snart också bli faster för en andra gång, till prins Carl Philip och prinsessan Sofias andra barn som beräknas komma till världen i september senare i år.

Vad roligt att kungafamiljen växer. Tveka inte att dela artikeln så vi kan sprida gravidlyckan vidare!