Efter kritikstormen – nu svarar Prinsessan Madeleine: ”Det kanske man blir ledsen för”

Prinsessan Madeleine bor sedan en tid tillbaka i Florida tillsammans med maken Chris och deras barn Leonore, 5, Nicolas, 4, och Adrienne, 1.

Det har varit många flyttar vilket har inneburit att prinsessan har fått mycket kritik för att inte representera svenska kungafamiljen.

Nu svarar prinsessan på kritiken.

– Det kanske man blir ledsen för, men å andra sidan så har jag ju inte den rollen heller, säger hon till Svensk dam.

Sen prinsessan träffade Chris O’Neill 2010 har paret bott på fyra olika platser: New York i USA, London i Storbritannien, Stockholm i Sverige och nu Florida i USA. De senaste åren tillsammans med barnen Leonore, 5, Nicolas, 4, och Adrienne, 1.

Flyttandet har inneburit att prinsessan Madeleine inte varit alls mycket i Sverige, förutom större officiella åtaganden.

I somras fanns självklart prinsessan på plats när det var Victorias födelsedag och nationaldagen, men ett långt avstånd till familjen har gjort att hon också befunnit sig mer utomlands tillsammans med barnen.

Men även om prinsessan försöker göra sitt allra bästa, finns det också mycket kritik som riktats mot henne.

Många har uttryckt oro över att prinsessan Madeleine inte representerar svenska kungafamiljen på bästa sätt, något som hon nu vill ge svar på tal om.

– Det kanske man blir ledsen för, men å andra sidan så har jag ju inte den rollen heller, säger hon till Svensk dam.

BORGHOLM 2016-07-14
Prinsessan Madeleine och herr Chris O’Neill under det offentliga firande av kronprinsessan Victorias 39-årsdag vid Borgholms IP på Öland 14 juli, 2016.
Foto: Mikael Fritzon /TT/ Kod: 62360

Prinsessan Madeleine om stödet till syster Victoria: ”Hjälper självklart till”

Även om hon inte alltid kan finnas där vid alla åtaganden som förväntas av svenska kungafamiljen, är hon ändå tydlig med att om hon behövs hos sin familj, kommer hon självklart att åka hem.

Speciellt när det gäller att ge stöd åt storasyster kronprinsessan Victoria.

– När de behöver mig så kommer jag, och jag ser det som att vi ska finnas bakom henne, vill hon ha stöd så hjälper vi så klart till, säger Madeleine till Svensk Dam.

Du gör självklart ditt allra bästa! Det har vi ingen tvekan om! Du ska självklart göra det bästa du kan med att balansera familjelivet med det kungliga!