Efter kungens beslut – nu ökar pressen på Estelle

Prinsessan Estelle är bara sju år gammal. Men i framtiden förväntas hon ta allt mer plats och ansvar i svenska kungafamiljen.

Ett liv som blir helt annorlunda mot hennes kusiner.

Med en guidande hand kommer hennes älskade föräldrar kronprinsessan Victoria och prins Daniel guida henne genom alla plikter och uppdrag som följer efter att bli en framtida drottning.

För prinsessan Estelle kanske framtiden är en bra bit bort, då hon än så länge bara är sju år gammal. Men med tiden kommer också hennes liv bli helt annorlunda jämfört med sina kusiner.

Tidigare i höst meddelade kungen att prins Carl-Philip samt prinsessan Madeleines barn inte längre kommer att vara en del av kungahuset.

Därmed har de också friare möjlighet till egen anställning och att skapa sina egna liv i framtiden.

Annorlunda livet jämfört med kusinerna

Men för prinsessan Estelle som redan börjar drottningsskolan väntar ett liv som nästa kronprinsessa den dagen hennes mamma Victoria tar över efter kungen.

 Och eftersom hovet inte längre har så många att välja bland när kronprinsessan behöver en vikarie kommer den unga prinsessan att få en tung arbetsbörda – även om det blir längre fram, det skriver Svensk dam.

Tidigare har hennes båda föräldrar uttryckt att de tycker att drottningsskolan är viktig att den börjar tidigt, vilket innebär att det också blir en del besök tillsammans med mamma och pappa.

Ett helt enkelt bra sätt att få inblick i en späckad framtid.

Vi har stort förtroende för att du kommer klara detta galant Estelle tillsammans med din fantastiska familj! Håller du med? Lämna en kommentar på vår Facebooksida.