Efter tystnaden – nya uppgifter om prinsessan Madeleines vardagsliv

Sedan ett par veckor tillbaka har det varit tyst från prinsessan Madeleine.

Senast hon var i Sverige var före jul, en intensiv vistelse med Nobelfest, slottsmiddag och flera prinsessuppdrag.

Men nu har det kommit nya uppgifter om prinsessans vardagsliv, skriver Svensk Dam.

Sedan ett och ett halv år har prinsessan Madeleine och Chris O’Neill varit bosatta i Florida där de hyrt ett hus. Nu söker hyresvärden nya hyresgäster som ska bo i huset från och med 7 februari, något som Svensk dam tidigare rapporterat om. 

LÄS MER: Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill flyttar – enligt uppgifter

– Just nu fungerar det jättebra, barnen trivs bra i skolan och det är lättare för Chris, eftersom de han jobbar med också befinner sig i Miami, men vi kommer nog inte att vara kvar där för all framtid, sa prinsessan till Svensk dam i september.

Engagerad i Childhood

Vid sidan av familjen är Madeline bland annat väldigt aktiv i drottning Silvias välgörenhetsstiftelse Childhood 

– Prinsessan Madeleine sitter ju i styrelsen för Childhood Sverige, men eftersom hon bor i Florida i dagsläget, så är hennes koppling till Childhood USA starkare just nu. Hon har en annan möjlighet att delta i det praktiska vardagsarbetet där. Men sen tycker vi ju naturligtvis att det är väldigt roligt när hon kommer hem, säger Åsa Andreasson Åkerström, kommunikationsansvarig vid Childhood, till Svensk Dam.

Prinsessan Madeleine under kungens traditionsenliga middag för Nobelpristagarna på Stockholms slott. Foto: Christine Olsson / TT / 

När vi får se prinsessan Madeleine i Sverige nästa gång är fortfarande oklart, men det finns en chans att hon kommer hem till Childhooddagen som traditionsenligt firas på Gröna Lund i maj.

Drottning Silvia och prinsessan Madeleine under utdelningen av Childhoodpriset 2019. Foto: Jessica Gow / TT

Jubileet kommer att firas med en storslagen välgörenhetsmiddag och en sådan tillställning vill prinsessan Madeleine inte missa. Hon är också engagerad i Childhoods arbete. Festen kommer att äga rum på restaurang Tyrol på Gröna Lund i Stockholm.

Dessutom kan vi se fram emot nya Childhood-dokumentären ”Barnens drottning” med prinsessan Madeleine och drottning Silvia som kommer att visas på streamingtjänsten Viaplay under våren.

Hoppas att vi snart får se dig i Sverige igen, prinsessan Madeleine! Dela gärna artikeln om du håller med!