Estelles härliga reaktion – när hon får se oväntade bilderna på Victoria och Daniel

.

Bilderna i SVT på kronprinsessan Victoria och prins Daniel får prinsessan Estelle att reagera.

Med ett stort och överraskat leende. 

Här är förklaringen bakom de härliga tv-bilderna. 

Det var efter att artisten Benjamin Ingrosso framträtt med sitt vinnarbidrag i Melodifestivalen 2018, ”Dance you off”, som Estelle fick sig en liten överraskning – när mamma Victoria och pappa Daniel hamnade i centrum.

Programledaren Yvette Hermundstad intog scenen igen och sade:

– Han klarade sig ganska bra själv även om jag såg att det var några som var sugna på att hoppa upp där och hjälpa honom, säger programledaren Yvette Hermundstad i programmet.

Sedan visar SVT ett klipp som får en överraskad prinsessan Estelle att brista ut i skratt tillsammans med mamma och pappa.

BORGHOLM 2019-07-14 Prins Daniel, prinsessan Estelle och kronprinsessan Victoria under firandet av Victoriadagen på Borgholms idrottsplats på söndagen.
Foto: Suvad Mrkonjic / TT / kod 11408

Det handlar om ett videoklipp från tidigare i år då kronprinsessparet utförde morgongymnastik i form av thai chi under sitt besök i den vietnamesiska staden Hanoi. Detta videoklipp fick redan då stor uppmärksamhet, och antagligen har Estelle redan fått se det tidigare.

Victoria och Daniels virala dans

Prinsessan, som är sju år, tycktes ha roligt åt klippet och pekade vilt på både prinsen och kronprinsessan då det visades på storbildsskärmarna på Borgholms IP. Victoria och Daniel tycktes också vara roade och skrattade gott åt klippet.

Foto: SVT

Detta klipp visades upp under Victoriakonserten, och det hindrade inte Estelle från att skratta, vilket tv-tittarna fick se då det alltså sändes på SVT under söndagen.

BORGHOLM 2019-07-14
Prinsessan Estelle under firandet av Victoriadagen på Borgholms idrottsplats på söndagen.
Foto: Suvad Mrkonjic / TT

Det var alltså den här dansen som man kan se i videoklippet nedan som Estelle tyckte var festligt att få se!

Dela gärna vidare om du också uppskattade Victoriakonserten!