FAMILJELYCKA: Carl Philip och Sofia med nya härliga besked

När blommorna grönskar och sommaren är här passar prinsparet Carl Philip och Sofia på att åka i väg.

De har varit i sommarparadiset Villa Mirage.

Men nu verkar de ha nya besked, enligt Svensk dam

Prinsparet åkte som vanligt i mitten av juni till sommarparadiset i Villa Mirage i Frankrike.

I Stockholm bor Carl Philip och Sofia i prins Bertils gamla hem – han var även ägare till Villa Mirage en gång i tiden. Detta härliga sommarställe får traditionen att fortsätta genom Carl Philip som anammar det som prins Bertil en gång i tiden höll kärt, enligt Svensk dam.

Många resor på kort tid

Prinsen har gjort två härliga resor på väldigt kort tid. Över mors dag, i maj, gjorde han nämligen en resa till Monaco Grand Prix tillsammans med kungen. Under resan träffade kungen och prinsen den monegaskiska furstefamiljen, enligt Svensk dam.

Spenderar mycket tid i Villa Mirage

Och prinsparet är vid villan mest av alla i kungahuset, enligt Svensk dam. Kungaparet åker till franska drömvillan varje år, men kronprinsessparet och prinsessan Madeleine väljer ofta att resa åt andra håll under sommaren.

Denna tradition med visiten till Rivieravillan startades för prinsparet redan innan prins Alexander och prins Gabriel föddes. Tillsammans har Carl Philip och Sofia spenderat mycket tid vid den magiska villan, och i år firade de även sin midsommar i Nice med barnen.

Kronprinsessans födelsedag står på schemat

Andra planer för prinsparet blir att åka till Solliden i sommar för att medverka i firandet av kronprinsessan Victoria den 14 juli, enligt Kungahusets hemsida. Det ser ut som att prinsfamiljen är hemma från sin semester i Sainte-Maxime redan, enligt Svensk dam.

Firandet av kronprinsessan sker årligen och roligast blir det kanske för alla kungliga kusiner som får leka i trädgårdarna igen. De fina bilderna minns vi som om det vore i går.

Prinsparet verkar vara samlade i Sverige igen

Den möjliga hemkomsten till Sverige igen avslöjas av de somriga prästkragarna.

På Instagram har de nyligen publicerat en sommarbild med hela familjen.

Hälsningen till följarna

Och de har en fin hälsning till alla följare.

Vilken härlig sommarbild! Sprid gärna detta vidare för att hälsa tillbaka till den fina prinsfamiljen.