För 20 år sedan dog Diana – nu släpper Buckingham Palace okända bilder på henne och sönerna

Det är kanske svårt att tro, men 20 år har nu gått sedan prinsessan Diana lämnade jordelivet. För att minnas och hedra hennes minne har därför Buckingham Palace släppt nya, okända bilder på Diana tillsammans med sönerna William och Harry.

När prinsessan Diana av Wales tragiskt gick bort i en bilolycka, i augusti 1997, lämnade hon hela Europa i sorg. Hon var vid tidpunkten en älskad kunglighet som på nolltid blivit en stilikon och hyllad för sitt engagemang för aids-sjuka och i arbetet mot land-minor.

dianavisning
Pixabay

Prinsessan Diana lämnade också efter sig sina älskade små pojkar prins Harry och prins William. Och det är på deras initiativ som Buckingham Palace nu släpper aldrig tidigare visade bilder på familjen. Detta för att minnas och hedra Dianas bortgång för 20 år sedan.

diana
Youtube

I spelaren här nedanför kan du se fler bilder och minnas prinsessan Diana. Det värmer onekligen hjärtat att höra Harry och William prata till bilderna, och berätta om hur mycket de älskade sin mamma.

Vill du att dina vänner också ska få se dessa hjärtevärmande bilder? Tryck då på dela-knappen här nedanför och sprid vidare!