Gravidlycka! Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill väntar sitt tredje barn

Kungafamiljen blir ännu en liten kunglighet större. I dag avslöjade prinsessan Madeleine och Chris O’Neill att de väntar sitt tredje barn.

”H.K.H. Prinsessan Madeleine och herr Christopher O’Neill har den stora glädjen att meddela att de väntar sitt tredje barn”, skriver Hovet på sin hemsida.

Nedkomsten av det nya kungabarnet beräknas till mars nästa år.

Det var i samband med en brunch på Hotel Diplomat i Stockholm under söndagen som prinsessan Madeleine berättade om bebislyckan för sina goda vänner. Därmed kommer 3-åriga Leonore, som i förra veckan började på förskolan i Stockholm, och 2-årige Nicolas bli storasyskon. 

– Prinsessan Madeleine och Chris O’Neil väntar sitt tredje barn. Prinsessan mår bra och nedkomsten beräknas till mars nästa år, säger Thorgren till Aftonbladet.

Kungahuset väntar även tillökning i form av prins Carl Philip och prinsessan Sofias andra barn, som beräknas komma till världen i september senare i år. 

Bild ovan: Christine Olsson/TT Nyhetsbyrån

Stort grattis till prinsessan Madeleine och Chris O’Neill. Tveka inte på att dela artikeln så vi kan sprida bebislyckan vidare!

Vill du ha fler artiklar om kungafamiljen i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.