Här är Estelles nya hobby: Går i pappa Daniels fotspår.

I helgen fyllde Sveriges nya prins, Oscar, en månad och i samband med detta passade kronprinsessan Victoria och prins Daniel på att ta med familjen till sitt sommarparadis på Öland. Och i samband med resan upptäckte prinsessan Estelle en ny sport som hon visade sig ha en riktig talang för.

Redan på fredagen dök familjen upp i Borgholm där Victoria och Estelle sågs handla på den lokala ICA-affären, skriver Expressen.

Och på lördagen var det sedan dags för familjen att göra ett besök på en av Sveriges största golfanläggningar, Ekerum Resort Öland. Prins Oscar sov i lugn och ro i sin vagn medan pappa Daniel tog med prinsessan Estelle ut på anläggnings drivingrange för att öva på sin golfsving. Och det verkar som att Estelle har talang för golfen.

Spelare som Expressen talat med säger att lill-sessan imponerande med sina färdigheter på golfbanan där hon dessutom övade på sitt närspel. Att far och dotter återvände till banan även på söndagen skvallrar alldeles tydligt om att Estelle fått mersmak för golfandet.

Har vi möjligen fått se en ny golfstjärna födas i och med Estelles uppvisning på den öländska golfbanan? Vi misstänker i alla fall att så kan vara fallet. Heja Estelle!

Vill du ha fler artiklar om kungafamiljen i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.