Här är vad Leonore hade i sin hemliga väska på dopet.

I fredags var det dags för lilla prins Oscar att döpas i Slottskyrkan i Stockholm. På plats var stora delar av kungafamiljen och däribland givetvis nästan alla av Oscars små kusiner, enda undantaget var lilla Alexander som ännu är lite för liten för att att delta vid stora evenemang. Men när man är så pass ung som flera av de små kungabarnen är kan det givetvis bli lite långtråkigt i kyrkan och man kan därför behöva sysselsätta sig med något annat en liten stund. Detta passade bland annat prinsessan Leonore på att göra vid dopet.

I samband med prins Oscars dop i fredags gjorde lill-prinsens kusin, Nicolas, debut i kyrkan på pappa Chris axel. Med i kyrkan var givetvis även storasyster Leonore.

Och Leonore hade fått sin alldeles egna speciella ”hemliga väska” packad av mamma och pappa för att hon inte skulle bli uttråkad under ceremonin, rapporterar Svensk damtidning.

I väskan fanns, förutom en napp, flera små leksaker som vi misstänker hör till prinsessan Leonores personliga favoriter. Bland annat fanns en liten plasthäst som lillsessan passade på att leka med på kyrkgolvet. Dessutom fanns där en liten plastdocka föreställandes en annan prinsessa, nämligen prinsessan Elsa från filmen ”Frost”.

I helgen släppte Hovet även de officiella bilderna från prins Oscars dop. Dessa kan du se här!

Vill du ha fler artiklar om kungafamiljen i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.