Här är Estelles härliga julhälsning till svenska folket

Under måndagen la Kungahuset ut en hälsning på sin Youtube-kanal från Kronprinsessan Victoria med familj. I filmen får vi följa med familjen till Tyresta nationalpark där de promenerar i skogen och grillar korv. I filmen passar de även på att dela med sig av en julhälsning.

– God jul och gott nytt år, hälsar hela familjen i filmen.

I videon sitter kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar framför en brasa. Estelle håller en korv med bröd i handen och man kan även se att de grillar äpplen över elden. 

Filmen skiljer sig lite från Kungafamiljens tidigare julhälsningar. Tidigare har vi sett familjen baka pepparkakor och klä granen, men i år valde de alltså att vara utomhus.

– Man har valt att variera sig år efter år, vi har fått se många olika bilder genom åren, och den här gången har de valt att vara utomhus. Hela familjen är mycket naturorienterad och syftet bakom bilden är att visa vilken fantastisk natur vi har här i Sverige. Naturen är något som alla kan nyttja, det är bara att ta på sig kläder och gå ut. Det är något man kanske tar för givet, berättar hovets Margareta Thorgren för Svensk Damtidning.

Här nedan kan du se filmen.

Passa på att dela familjens hälsning med dina vänner!

Vill du ha fler artiklar om kungafamiljen i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.