Här busar David Hellenius med prins Daniel och Estelle – får alla att vika sig av skratt

Här gör David Hellenius en prins Daniel – igen.

”Hey Baberiba”- och ”Let’s Dance”-profilen efterliknar, tillsammans med sin son, prinsen och Estelle i parken.

Men titta nu när Daniel kommer på David. Detta är så hjärtligt och busigt på samma gång!

Ni kommer väl ihåg att prins Daniel och prinsessan Estelle busade i parken med en hinderbana häromveckan? Detta för att väcka uppmärksamhet för barns idrottande.

Det blev en stor succé på Facebook och klippet har visats över 300 000 gånger i dagsläget. Humor- och TV4-profilen David Hellenius ville inte vara sämre. Tidigare har han imiterat kungafamiljen och prins Daniel i det populära tv-programmet ”Hey Baberiba”. Nu återuppväcker han sin gamla karaktär som prinsen i ett videoklipp som sprids på Gen-Peps Facebooksida på fredagen.

– Visste ni att barn och ungdomar bör röra på sig minst 60 minuter per dag? Det kan vara svårt och hinna med men jag och min son Leo brukar gå ut i skogen och hoppa hinderbana och det ska vi göra nu. Titta vad kul!, säger David Hellenius i klippet.

Facebook

– Jag vill inte hoppa, säger sonen Leo.

Han har vid flera tillfällen har medverkat i sin pappas humoristiska filmer.

– Hoppa nu! Prins Daniel och Estelle gjorde det här och det var jättegulligt och alla klappade i händerna och tyckte att det var jättekul, säger Hellenius.

Då dyker plötsligt Daniel upp.

– Vad håller ni på med nu då? Har du börjat härma mig nu igen?, säger prinsen.

Se hela klippet här:

Dela gärna vidare om du också uppskattar att prins Daniel och David Hellenius lyfter frågan om barns rätt att få röra på sig!