Här träffar kronprinsessan Victoria sin ”dubbelgångare” – och kan inte sluta skratta

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel fick ett minst sagt underhållande välkomnande när de besökte Alingsås 400-årsjubileum i helgen.

På plats fanns nämligen kronprinsparets ”dubbelgångare”.

Det i form av två barn som hade klippt ut pappmasker föreställande kronprinsessan och prinsen.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte i lördags Alingsås. Staden firar 400 hundra år – ett firande som kronprinsparet naturligtvis inte ville missa!

Victoria och Daniel på besök i Alingsås

Victoria och Daniels hertigdöme är just Västergötland där Alingsås ligger och stadens invånare fick ett pampigt firande.

På plats fanns bland andra Magnus Carlsson och Christer Sjögren för att uppträda. Men det största jublet fick kronprinsparet.

– Vi är överväldigade och kronprinsessparet var överväldigade över hur mycket folk som var ute. Så många som hurrade och jublade, det var helt fantastiskt, säger Birgitta Westergren Lenken, projektledare för 400-årsjubileet, till Expressen.

Träffade sina ”dubbelgångare”

Victoria och Daniel fick en rundtur på Kom Loss-mässan som verkar för att ge alla möjligheten att kunna delta i fritidsaktiviteter oavsett funktionsförmåga, ett ämne som kronprinsparet brinner för.

Men dagens högsta skratt skulle de få när Alingsås-borna ville hälsa på kungligheterna.

ALINGSÅS 20190921 Kronprinsessan Viktoria och prins Daniel på Alingsås 400-årsjubileum. Foto: Tommy Holl / TT

Två barn i publiken hade nämligen klippt ut masker med Victoria och Daniels ansikten

”Överträffat alla förväntningar”

Kronprinsparet poserade glatt på bild bredvid de två barnen som tagit sig ut för att träffa kungligheterna.

Vid 18-tiden på lördagskvällen lämnade dem Alingsås, och deras besök blev en succé.

– Det här har överträffat alla förväntningar. Vi trodde så klart att det skulle bli bra, men att det skulle bli så här stort … att så många var ute och hyllade dem är stort, säger Birgitta Westergren Lenken till Expressen.

Så underbart att se Victoria och Daniel skratta gott med barnen i Alingsås. Dela om du också tycker kronprinsparet är bra representater för Sverige!