Hedersuppdraget: Farmor och farfar passar Estelle under kronprinsessparets Sydamerikaresa.

Kronprinsessan Victoria och Daniel är på besök i Cartagena i norra Colombia och uppståndelsen kring besöket har varit stort. Paret har dock valt att resa utan lilla Estelle, som i stället får lite kvalitetstid med Daniels föräldrar hemma i Sverige. – Hon är med farfar och farmor och har det bra. Estelle har det jättebra, säger Victoria till Expressen.

Paret befinnner sig på en längre resa i Sydamerika, där man bland annat kommer att besöka Peru och Columbia.
När de tidigt på onsdagen inledde sitt första officiella besök i Colombia var intresset stort och paret följdes av ett stort medieuppbåd.
Stämning var på topp, med entusiastiska journalister som skrek efter Victoria ihop om att fånga den svenska kronprinsessans uppmärksamhet.
– Galet, kommenterar Prins Daniel uppståndelsen till Expressen.

Bildkälla: Kungahuset

12181078_10156169046585296_1087212120_o

Även Victoria själv tycktes trivas.
– Ja, det har varit ett fint mottagande. Det är ju ett fantastiskt ställe. Cartagena är en enormt vacker och fin stad, en stad med en enorm historia och otrolig kulturrikedom. Jag är glad över att ha fått uppleva detta som en del av resan, säger kronprinsessan Victoria.

Syftet med besöket är bland annat att markndsföra Sverige och svenska företag. En arbetsresa, helt enkelt. Kanske var det också därför Estelle i stället får tillbringa lite kvalitetstid med farmor och farfar på hemmaplan.
– Hon är med farfar och farmor och har det bra. Estelle har det jättebra, säger Victoria till tidningen.

Det är fint när familjer ställer upp för varandra, att passa ett barn är ALLTID ett hedersuppdrag.

Publicerad av Vi som älskar kungagfamiljen, gilla gärna