Hemligheten som Madeleine döljer för barnen

Allt får de inte veta – än.
Prinsessan Madeleine avslöjar i en intervju vad hon undanhåller för barnen.
– Jag tror det kommer komma rätt naturligt, säger hon till Mama enligt Hänt.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill lever som bekant med sina tre barn prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne i USA.

Det var i augusti 2018 som beskedet från hovet kom att prinsessan skulle flytta från London och över Atlanten med sin familj.

”Prinsessan Madeleine kommer att arbeta vidare med World Childhood Foundation och genom flytten kunna fokusera mer på verksamheten i USA”, skrev Hovet i pressmeddelandet då.

Enligt familjen så passade tidpunkten bra eftersom barnen är i förskoleåldern. Samtidigt kom beskedet i slutet på förra året att Madeleines och Chris barn, liksom prins Carl Philips och prinsessan Sofias, framöver inte kommer att ingå i svenska kungahuset. De kommer däremot även fortsättningsvis vara en del av kungafamiljen, så klart.

STOCKHOLM 2017-07-14 Prinsessan Madeleine, herr Chris O´Neill, prinsessan Leonore och prins Nicolas anländer till Te Deum i Slottskyrkan med anledning av högtidlighållandet av kronprinsessan Victorias 40-årsdag fredagen den 14 juli 2017. Foto: Christine Olsson / TT

Att vara en del av kungafamiljen är förstås någonting speciellt, och i Norge har kronprins Haakon och hans fru Mette Marit förklarat i TV att de vill ge sina barn en så naturlig uppväxt som möjligt, skriver Se og Hör.

Detta är någonting som prinsessan Madeleine också är inne på. I en intervju med tidningen Mama förra året berättade hon om vad hon håller hemligt för sina barn: nämligen att de är kungliga.

Madeleine om beslutet för barnen: ”Nu får de leva i sin lilla bubbla”

Hon och maken Chris O Neill kommer att berätta detta i framtiden i stället.

– Jag tror det kommer komma rätt naturligt. Och jag tror att det var så för mig med, för jag kan inte komma ihåg att mamma och pappa satte oss ner för att tala om det utan det kom nog på ett naturligt sätt. Jag tänker att när tiden kommer så kommer de fråga och undra och då får man ta det då, men nu får de leva i sin lilla bubbla, i sin värld utan titlar, sa prinsessan Madeleine i en intervju med tidningen Mama i fjol, enligt Hänt.

I SVT:s årskrönika ”Året med kungafamiljen” utvecklade Madeleine om beslutet:

STOCKHOLM 20191211 Prinsessan Madeleine och Nobelpristagaren i kemi Akira Yoshino under kungens traditionsenliga middag för Nobelpristagarna på Stockholms slott. Foto: Christine Olsson / TT

– Jag känner lite som mina syskon tidigare sagt, det är ju egentligen ett väldigt naturligt steg och vi har ju diskuterat det här väldigt länge, så för oss så är det inte en så stor grej som media har gjort det till, sade Madeleine i SVT:s program ”Året med kungafamiljen”.

Prinsessan Leonore fyller sex år i år, medan yngsta barnet Adrienne blir två år i mars månad.

Vad tycker du om Madeleines och Chris beslut för sina barn? Gör de rätt som hemlighåller kungliga arvet för sina barn nu när de är små? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!

TV: Kronprinsessan Victoria genom tiderna