Kärleksgåvan: Här visar Madeleine upp fina presenten från Chris O’Neill

Prinsessan Madeleine är kvar i Sverige och deltar i flera viktiga uppdrag i ämbetet. 

På tisdagen fanns hon traditionsenligt på plats under Riksmötets högtidliga öppnande i riksdagen – och under onsdagen närvarande hon vid organisationen Min Stora Dags seminarium i Stockholm. 

Madeleine är beskyddare för organisationen, som i år ville öka kunskapen om neuropsykiatriska funktionsvariationer (till exempel ADHD och autism) vid mötet. Prinsessan skrev på Facebook efter mötet om en viktig del är att vi måste “blir bättre på att se vad barn och unga med diagnoser är bra på istället för vad de inte kan.”

Herr Chris O’Neill har affärsuppdrag och kunde inte närvara – men prinsessan hade ändå med sig en sak som påminner henne om maken. 

© TT Nyhetsbyrån

Madeleine klev ur bilen och visade samtidigt upp en klocka, skriver Svensk dam.

© TT Nyhetsbyrån

Den är av märket Rolex Datejust och Madeleine ska ha fått den i gåva av Chris O’Neill. Uret ska vara från 70- eller 80-talet medan läderarmbandet är ditsatt i efterhand. Klockan är av rostfritt stål och den vita urtavlan är inramad av en vit guldkrans. 

Men det var förstås inte klockan som var det viktiga på onsdagen – utan Madeleines åtagande för Min Stora Dag. Här skriver prinsessan mer om seminariet: 

Dela gärna vidare om du också tycker det är bra att prinsessan Madeleine engagerar sig för våra barn i landet!

Vill du ha fler artiklar om kungafamiljen i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.