Kolla in när prins Carl-Philip övar på papparollen.

Det är hektiska tider för vår svenska kungafamilj. Den 2:a mars födde kronprinsessan Victoria en liten pojke som fick namnet Oscar Carl Olof, där tilltalsnamnet blir Oscar och han blir också hertig av Skåne. – Man blir imponerade, ni kvinnor är en urkraft, sa pappa prins Daniel när han mötte pressen strax efter födseln på Karolinska sjukhuset i Solna. Och snart har vi anledning att bli imponerade igen när prinsessan Sofia och prins Daniel väntar sitt första barn. Men redan nu har den blivande pappan börjat öva på sin nya roll. Se den underbara bilden här under!

Någon gång i april väntar prins Carl-Philip och prinsessan Sofia sitt första barn. Både prinsen och prinsessan har uppdrag inplanerade den 31:a mars, men därefter är det tomt i kalendern ända fram till kung Carl XVI Gustafs födelsedag den 30:e april, skriver Svensk damtidning.

Men redan nu har prins Carl-Philip börjat förbereda sin inför sitt livs största roll – att bli pappa. För bara några dagar sedan publicerades en bild på Carl-Philip och goda vännen Oscar Kylbergs son Walther, 2 på vännernas gemensamma Instagram-konto med texten ”Bernadotte & Kylberg JR… Utformning pågår!”

Oscar Kylberg och prins Carl-Philip har under namnet ”Bernadotte & Kylberg” de senaste åren designat flera produkter som fått stor uppmärksamhet. Och det verkar som att Oscars son plockat upp intresset redan i tidig ålder!

Bernadotte & Kylberg Jr… Design in progress! #bernadottekylberg #nextgeneration #swedishdesign

Ett foto publicerat av BernadotteKylberg (@bernadottekylberg) Mar 23, 2016 kl. 7:01 PDT

Duon verkar verkligen trivas ihop och vi tvivlar inte en sekund på att Sofia och Carl-Philip kommer att bli alldeles utmärkta föräldrar!

Vill du ha fler artiklar om kungafamiljen i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.