Madeleine talar ut om familjehemligheten hon hållit för barnen – i alla år: ”Har inte pratat med dem än…”

Den yngsta i syskonskaran av kungens barn – prinsessan Madeleine, lever sedan flera år utomlands med maken Chris O’Neill. I Florida kan de leva mer anonymt än hemma i Sverige, vilket verkar vara något Madeleine föredrar när det kommer till sina barn.

I en exklusiv intervju med tidningen Mama, avslöjar nu prinsessan Madeleine att hennes tre barn inte har någon aning om att de är kungliga. Samt varför hon inte berättat det för dem.

– Nu får de leva i sin bubbla, säger hon till tidningen.

Tillsammans med finansmannen Chris O’Neill har prinsessan Madeleine tre barn: Leonore, 5, Nicolas, 4, och Adrienne, 1. Men till skillnad från barnens kusiner Estelle och Oscar, så har Madeleines barn ingen aning om vilka de är.

I den exklusiva intervjun med Mama berättar Madeleine att hon väntat med att prata med dem, då hon vill att de ska leva utan titlar så länge de är små.
– Jag tror det kommer komma rätt naturligt. Och jag tror att det var så för mig med, för jag kan inte komma ihåg att mamma och pappa satte oss ner för att tala om det utan det kom nog på ett naturligt sätt. Jag tänker att när tiden kommer så kommer de fråga och undra och då får man ta det då, men nu får de leva i sin lilla bubbla, i sin värld utan titlar.


Foto: Janerik Henriksson/TT

Dela om du tycker att det är sunt tänkt av Madeleine att låta barnen njuta av att vara barn först.