Foto: Instagram

Märtha Louises besked till Shaman Durek – på nationaldagen 17:e maj

Coronasituationen har förändrat allas vardag. I Norge blev i år 17 maj en helt annan dag än vanligt, men norrmännen firade trots allt nationaldagen i hela landet.

Kungafamiljen bidrog på flera sätt för att göra dagen speciell.

Prinsessan Märtha Louise delade flera 17 maj-inlägg på söndagen, till stor glädje för hennes följare i sociala medier.

Bland annat en bild på sig själv, hästen och den norska flaggan.

Pandemin har påverkat prinsessan Märtha Louise på flera sätt, situationen har lett till att hon inte längre kan besöka sin pojkvän, den andlige ledaren Durek Verrett, även känd som ”Shaman Durek”.

Strax innan det blev omöjligt att flyga besökte prinsessan och döttrarna Shaman Durek, och när de hade kommit hem till Norge igen stoppades flyg över världen och karantän blev vardag.

Sedan dess har paret bott på var sin kant.

Den 17 maj delade Märtha Louise ett meddelande till Shaman Durek via Instagram-stories. Paret har offentligt varit ett par sedan maj i fjol, då de båda valde att berätta om sin kärlek för resten av världen.

Det hon lät meddela i inlägget på 17:e maj var klart, tydligt och kortfattat!

Tillsammans med en bild på sig själv skrev hon: ”Bra 17 maj, jag saknar dig, Shaman Durek!.”

Märtha Louises kärleksshaman som nyligen var aktuell som gäst i den amerikanska talkshowen ”The Doctors” vilket han själv skrev om här:

Prinsessan Märtha Louise delade också bilden med sina följare, tillsammans med texten: ”Grattis till dagen alla! 🇳🇴🇳🇴. Under en dag fylld med många olika känslor och så bra att se så många har tänkt nytt och utanför boxen. Hurra för 17 maj! 🇳🇴🇳🇴.”

Känn er välkomna att ge Märtha Louise tummen upp eller ett hjärta på Facebook för att gratulera henne och alla andra norrmän på 17 maj.

Du kan också dela artikeln vidrae så att fler får möjlighet att se bilderna och läsa vad prinsessan skriver.