Märtha Louises tystnad – efter Shamanens oväntade ord

Norska prinsessan Märtha Louise har haft en tuff tid bakom sig.

På juldagen förra året gick hennes exmake Ari Behn bort, och sedan dess har hon gett all sin stöd och kärlek för att finnas där för sina barn i denna svåra stund.

Men nu ger hennes nya kärlek Shaman Durek Verrett ett oväntat uttalande.

Det norska kungahuset har gått igenom en tuff tid sedan Ari Behn gick bort på juldagen förra året.

Efter en kärleksfull ceremoni begravdes han i Oslo, där familj och vänner närvarade, och på plats fanns även hans tre döttrar som han fick tillsammans med prinsessan Märtha Louise.

Sedan dess har Märtha Louise hängivit mycket tid åt sina barn i sorgearbetet.

”Det vår lilla familj har gått igenom – och fortfarande genomgår – är en svår tid efter Aris död. Den svåraste tid vi upplevt”, skrev hon för en tid sedan på Instagram.

I denna svåra tid har hon också fått stöd av sin kärlek, Shamanen Durek Verrett.

Men nu har han gjort ett uttalande, som får flera att höja på ögonbrynen.

OSLO 2016-01-17 Det norske kongeparets 25-årsjubileum. Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn (t.h.) under festforestillingen i Universitetets aula søndag ettermiddag. Dronning Margrethe av Danmark i forgrunnen til venstre. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix / TT / kod 20520

Förutsåg coronakrisen

I det amerikanska tv-programmet This Morning hävdade Durek att coronakrisen inte kom som någon överraskning för honom. Han menar att han förutsett hotet och skrivit om det i sin bok “Spirit Hacking”.

– I schamanismen har vi något som vi kallat “the blackout”. Vi känner till det väl, det handlar om ett stadie i evolutionen då vi alla måste sluta samman och lägga bort alla ytliga saker vi investerar energi i. Vi måste bry oss om jorden, varandra, djuren. Det här är första stadiet, känt som “pesten”, när vi kastar av oss vår narcissism och inser vad som är viktigt, säger Durek enligt Daily Mail. och fortsätter:

– När jag skrev boken pratade jag med olika förläggare och jag sa att den måste komma ut före 2020. Det måste ske före “the blackout”, den måste vara klar.

Kritiken efter uttalandet

Shamanen menar alltså att han ska ha förutsett krisen, vilket leder till en hel del skepsis från norrmännen.

– Om vi ska tro på detta vill jag gärna veta: varför har han inte varnat oss på förhand? Varför försökte han inte varna? Vad mer har han förutsett utan att säga ifrån? Och varför nämnde han inte ordet pandemi i boken?, säger norske skribenten Ingeborg Senneset enligt Dagbladet.

Än så länge har inte Märtha Louise uttalat sig om detta.

Vad tycker ni om Shamanens uttalande? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida.