Nya beskedet om kungafamiljen – därför har Victoria, Daniel och barnen lämnat Öland

.

Efter fina sommarstunderna i idyllen.
Nu har kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar lämnat Öland.
Här är nya bilden från semestern!
– Hela familjen är på privat semester, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk damtidning.

Sommaren fortsätter!

Men inte på familjens favoritplats Öland.

I stället har kronprinsessfamiljen nu styrt västerut.

SOLLIDEN 20190714 Prinsessan Estelle, kronprinsessan Victoria, prins Oscar hälsar på alla människor som tagit sig till Solliden på söndagen för att fira kronprinsessan på födelsedagen. Foto: Mikael Fritzon / TT

Kronprinsessan Victoria brukar ofta tala varmt och gott om ”sitt” Öland. En plats där hon tillbringat sina somrar på Solliden ända sedan hon var liten.

I Borgholm har hennes födelsedag firats i många år – och så även i år, så klart, då det var dags för Victoriadagen den 14 juli.

– Jo, Öland är Öland. Det är alltid med lite extra pirr i magen som man kör över bron hit, sade kronprinsessan Victoria till Expressen i samband med ett besök på ön hösten 2016.

Därför har de lämnat Öland

Men nu, några veckor efter firandet i Borgholm, har Victoria, Daniel och Estelle och Oscar lämnat ön. Det bekräftar hovet för Svensk damtidning.

– De är i Göteborgstrakterna. Hela familjen är på privat semester, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till tidningen.

Och på måndagen lades en bild upp i sociala medier där det verkligen ser ut som att familjen njuter av sommar-Sverige och lite ledighet!

Bilden är tagen vid restaurangen Societetshuset i Marstrand.

Kronprinsessan Victorias semestertips till alla

Kronprinsessan Victoria har tidigare i sommar tipsat svenska folket om att semestra på hemmaplan och ta en utflykt till de många slott som finns i Sverige!

”De kungliga slotten med sina parker är perfekta för dagsutflykter. Vid sidan av de ordinarie visningarna arrangeras utslätningar, konserter och föredrag. Det ges också tillfällen att möta några av de kunniga personer som arbetar med att vårda och visa vårt kulturarv”, sade kronprinsessan via ett meddelande på hovets Facebook-sida i början av juli.

Det finns hela 15 olika slott som går att besöka: Kungliga slottet i Stockholm, Drottningholms slott, Gripsholms slott, Hovstallet, Kina slott, Ulriksdals slott, Rosersbergs slott, Riddarholmskyrkan, Slottsboden, Strömsholms slott, Tullgarns slott, Gustav III:s paviljong, Rosendals slott, Kungl. Djurgården/Nationalstadsparken och Slottskyrkorna.

”Jag hälsar dig varmt välkommen till den kulturskatt som de Kungliga Slotten är!”

Kronprinsessan Victoria. Foto: Erika Gerdemark/Kungl. Hovstaterna

Posted by Kungahuset on Monday, 1 July 2019

Dela gärna vidare om du också vill önska kronprinsessan Victoria med familj en fortsatt fin sommar!

BORGHOLM 20190714
Kronrinsessan Victoria och prins Daniel n‰r kronprinsessan Victorias fˆdelsedag firades traditionsenligt p Solliden Borgholm den 14 Juli.
foto: Mikael Fritzon / TT / kod 62360