Nya bilden avslöjar hela sanningen om Kate –  detaljerna som folket kan ha missat 

Kate Middleton delade nyligen en bild efter en lång tids frånvaro.
Men efter avslöjandet om att bilen var fejk tvingades prinsessan av Wales att be om ursäkt för att ha manipulerat bilden.
Nu uttalar sig experter om hela sanningen bakom bilden
.

Kate Middleton hade inte setts offentligt sedan juldagen – tills det amerikanska nyhetsmediet TMZ plötsligt fångade prinsessan på bild under måndagen. Även om ingen brittisk tabloid bestämde sig för att publicera bilden av flera anledningar, har det blivit en snackis i landet, och ännu fler frågor har ställts om Kates hälsostatus.

Prinsessan av Wales första offentliga framträdande efter hennes operation tillkännagavs av armén. Det tog dock inte lång tid innan det togs bort – och Kensington Palace har ännu inte bekräftat det. Under tiden har hennes farbror bestämt sig för att inte tala om vad det är hon håller på med.

Flera kungliga experter har uttalat sig om den nytagna paparazzibilden av Kate, och ett av huvudteman är att Kate plötsligt blir sårbar. Vissa säger att det var det sista Kate ville att ha en bild tagen på sig, medan en annan menar att det visar en ”deprimerande” sanning om hennes nuvarande liv.

Medan det fortfarande är ungefär en månad kvar till påsk, som från början sades vara slutperioden för Kates återhämtning, tyder nyheterna på att prinsessan är på väg tillbaka till vardagen.

Första bilden tagen på Kate Middleton efter operationen, publicerad

Den 4 mars släppte den amerikanska nyhetssajten TMZ den första bilden på Kate Middleton sedan hennes operation. Prinsessan hade inte synts offentligt sedan juldagen, och på den nya bilden syns Kate bära solglasögon i passagerarsätet av en bil. Samtidigt har Kate Middleton bett om integritet under sin återhämtningsfas, så ingen brittisk tabloid har ännu publicerat bilden.

Missen om Kate Middletons första framträdande efter operationen

Sedan hon lades in på sjukhuset den 16 januari för att genomgå den planerade bukoperationen, har Kates schema rensats helt. Nu har hennes första utflykt efter tillfrisknandet bekräftats.

På onsdagen bekräftade försvarsministern att Kate Middleton kommer att närvara vid Trooping the Colors repetitionsceremoni den 8 juni, inför huvudevenemanget den 15 juni. Kensington Palace ska fortfarande bekräfta prinsessan av Wales närvaro vid evenemanget, och bara timmar senare verkar det som att det var ett stort misstag.

Som flera brittiska tidningar rapporterade har Kate Middletons potentiella återgång till kunglig tjänst raderats från en armén webbplats. Enligt GB News rådfrågades Kensington Palace inte angående prinsessan av Wales närvaro.

Många kungliga fans har varit oroliga för Kates välmående, och några har krävt att palatset ska skicka ut fler uppdateringar om hur hon mår. Samtidigt sa en kunglig talesperson att palatset ”gjorde det klart i januari” att de bara skulle tillhandahålla betydande uppdateringar när det var nödvändigt.

Den kungliga experten anklagar palatset för att ”driva på” spekulationer om Kate Middleton

Men den första bilden på Kate efter operationen, som TMZ publicerade, har nu lett till att många kungliga experter kräver att Kate och palatset agerar för att ta itu med situationen när spekulationerna växer.

Kensington Palace har hårt skyddat Kate Middleton och hennes integritet när hon återhämtar sig från operationen. Inga bilder på henne läckte när hon lämnade eller anlände till sjukhuset, och även när hon och hennes familj reste till deras Anmer Hall-fastigheten i Sandringham för några veckor sedan gjorde de det utan att några fotografer var i sikte.

Att en bild på Kate nu har läckt ut ses utan tvekan som ett misslyckande och en besvikelse för palatset.

Samtidigt hävdar Newsweeks främsta kungliga korrespondent Jack Royston att regeringens släppande av så lite information – som allmänheten har krävt – har bidragit till situationen

”Den typ av hemlighetsmakeri som Kensington Palace förde med sig till den här situationen underblåste helt febriga vilda spekulationer på nätet, och det skapar efterfrågan som gör att TMZ vet att de kommer att tjäna stora pengar på att driva dessa bilder eftersom de vet att ett enormt antal människor går att gå och klicka på den här historien”, sa Royston till Good Morning Britain på tisdagen.

”Och det betyder att de kan betala stora summor pengar till fotografen, vilket gör det värt fotografens möda att ta risken för att få dessa bilder.”

Royston sa att Kensington Palace kunde ha hanterat situationen bättre, vilket gjorde att allt försvann förra veckan. ”Kate kunde ha tagit en bild själv. Hon kunde ha tagit en selfie. William kunde ha tagit det. Det behövde inte vara en bra bild. Behövde inte vara en högupplöst bild. Det behövde bara vara en bild eller en liten video som Charles gjorde”, fortsatte han.

Bild på Kate ”definitivt” inte iscensatt, hävdar experten

Den kungliga experten tillade att Kensington Palace har tillåtit det att ”bli till en stor sak” bara för att de inte har skyddat Kate tillräckligt bra.

”Vad som faktiskt har hänt är att de har låtit det här bli en stor grej, och om de hade kommit före det skulle de faktiskt ha skyddat Kate bättre”, fortsatte Jack Royston när han dök upp i Good Morning Britain.

”Det kändes förmodligen för dem vid den tiden som att de skyddade henne och skyddade henne genom att bara låta henne fortsätta med hennes tillfrisknande ostört, men det här skyddar faktiskt inte Kate. När hon blir plockad i Windsor spekulerar [Daily] Mail att hon kan ha varit på skolflykt, att det inte skyddar henne. Hon skulle inte känna sig skyddad i detta ögonblick.”

Det har viskats om att Kate möjligen ville att hennes bild skulle tas när hon satt i bilen. Men enligt Christopher Andersen, författare till The King, var den ”definitivt” inte iscensatt.

”Hon försökte smyga sig ut från Windsor med sin mamma och var uppenbarligen inte nöjd med att de hade setts av en fotograf,” sa Andersen till Fox. ”Denna mantel-och-dolk-grejer kommer bara att underblåsa fler spekulationer om vad som verkligen händer med Kate och med hennes svärfar, kung Charles.

Han tillade, ”På sitt typiskt självbelåtna sätt utfärdade palatset ett uttalande förra veckan som insisterade på att allt gick enligt plan. De förklarade dock aldrig varför Kate tillbringade veckor på sjukhuset efter ”planerad bukoperation” och har behövt förbli instängd i månader. Det hela har varit fruktansvärt skumt från början.”

Kate Middleton valde att inte dela detaljer om sitt medicinska tillstånd till allmänheten

Alla har rätt till privatliv, och Kate Middleton är också en av dem, trots att hon är prinsessan av Wales och en framtida drottning. Eftersom hon genomgick en bukoperation i januari bestämde hon sig för att inte lämna ut detaljer om sitt medicinska tillstånd, vilket hon naturligtvis har rätt till.

Under tiden gick kung Charles åt andra hållet och avslöjade allt när han fick behandling för en förstorad prostata.

I ett uttalande sa kungen att han gjorde det för att han hoppades att det kunde hjälpa andra män att söka konsultation och gå på kontroller också. Diskussionen gick snabbt över till huruvida Kate Middleton inte borde ha gjort detsamma genom att ge allmänheten all information om vad hon gick igenom.

Det har varit många spekulationer om Kate Middletons hälsa den senaste månaden. En läkare hävdade att hennes återhämtning kunde ta upp till nio månader. En kunglig expert hävdade att Adelaide Cottage, där Kate bor med prins William och deras tre barn, prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis, var ett för kallt hus för att återhämta sig vid. En expert på mental hälsa sa att Kate behövde vila så länge som möjligt.

At the same time, Kensington Palace has only released a few statements on Kate’s recovery, and as of the latest, it has been revealed that she is doing well. The fact that Kensington Palace hasn’t released one single picture of her leaves question marks.

Den kungliga författaren säger att det ”inte skulle ha skadat” Kate att visa sig

I Fox-intervjun undrade The King-författaren Christopher Andersen om Kate verkligen mår bra. För om hon är det, fortsatte han, kunde hon ha gått ut och ”le mot fotografer.”

”Tänk på att i synnerhet medlemmar av kungafamiljen är kända för att komma ut [och] hålla uppe utseendet oavsett vad”, sa Andersen. ”Drottning Elizabeth tillbringade aldrig månader med att återhämta sig från en sjukdom, och under loppet av hennes 70-åriga regeringstid tog hon itu med ett antal allvarliga medicinska problem. Så mysteriet kring Kates operation och vad den var till för fördjupas.”

Andersen drog slutsatsen att även om Kate ville hålla saker privat, ”skulle det inte ha skadat” henne att ”visa sig”.

Samtidigt, även om hon har kritiserats för att vara för privat och inte dela information med kungliga fans, säger den kungliga författaren att det inte är försent att ändra på det.

Kate Middleton och hennes man, prins William, tänkte verkligen mycket på hur de skulle hantera situationen kring operationen och hur allmänheten skulle reagera på det faktum att de inte skulle släppa några specifika detaljer om det eller hennes tillfrisknande.

Kunglig expert delar hjärtskärande sanning bakom den senaste Kate Middleton-bilden

Har de möjligen underskattat allmänhetens krav på vad de känner att de har rätt att veta snarare än borde? Enligt Daniela Elser berättar paparazzi-bilden på Kate som publicerades på TMZ:s webbplats en större historia, och den är inte lycklig.

Var Kensington Palace och William’s Kate blackout en grov missräkning? I en tid där allmänheten kräver större ansvarsskyldighet och transparens, skulle denna plan alltid komma till sorg?” Elser frågade i en kolumn för News.com.au. Hur mycket privatliv och utrymme får, behöver eller förtjänar en framtida drottning?

”Med dessa nya bilder är det deprimerande att det ser ut som att Kate kände att hon var tvungen att låta sitt ansikte synas offentligt för att hejda flodvågen av delirium. Det är något lite knäppt och upprörande och otippat med att internet-skvallret kan ändra planen för 42-åringens tillfrisknande.”

Dessutom tillade Elser att prins William hade spelat en roll i att bilden till och med publicerades. Förra veckan avbröt han kunglig tjänst för en ”personlig fråga”, vilket till en början väckte spekulationer om Kates hälsa.

Det bekräftades senare att det inte var det, men eftersom förklaringen var, som Elser beskriver som ”avsiktligt vag”, gjorde han det inte lättare för sin fru.

”Varför hjälper han inte till att städa upp det”

”Därför hjälpte prinsen till att göra röran – varför hjälper han inte till att städa upp den? Varför har det fallit på Kate, som genomgått någon sorts operation som är tillräckligt betydande för att motivera två veckor på sjukhus, att skingra väskan av dumma teorier om var hon är och vad som kan hända?” fortsatte hon.

Daniela Elser avslutade sin kolumn med en analys av den senaste bilden av Kate, och frågade om hon verkligen ”ser ut som en kvinna som är redo eller angelägen om att visa upp sig igen” eller att ”bli synlig för allmänheten som ett museiexemplar.”

”Jag antar att om det finns en lärdom att dra av allt detta är att prinsessor kan få alla saker och diamanter de kan tänka sig men valfrihet? Frihet? Verklig självständighet? Kanske finns det inget sådant som ett gratis Norfolk-gods med tio sovrum trots allt. Allt har ett pris, säger Elser.

Vi hoppas du mår bättre snart Kate!