Nya bilden på kungabebisen Archie – med en hjärtskärande detalj

Meghan och prins Harrys son Archie Harrison Mountbatten-Windsor har fått stor uppmärksamhet sedan födseln.

I söndags la Meghan ut den första bilden av få på den blivande prinsen.

Och en detalj i den söta bilden avslöjar en hjärtskärande, men vacker, detalj..

Hela världen har väntat spänt på ankomsten av det senaste tillskottet i det brittiska kungahuset.

Harry och Meghan har fått sitt första barn

Den 6 maj var det så dags, när Meghan födde hennes och prins Harrys första son.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor kommer i framtiden bli prins av England och gratulationer har strömmat in från alla världens hörn.

Foto: Dominic Lipinski/TT Nyhetsbyrån

Strax efter födseln valde paret att hedra prinsessan Diana.

Till skillnad från när prins William och Kate fick sina barn valde prins Harry då att nämna sin morbror och mostrar, alltså prinsessan Dianas syskon, i det första officiella tillkännagivandet. Det i form av Lady Sarah McCorquodale, Lady Jane Fellowes och Earl Spencer.

Hyllade mammor – med nya bilden

I söndags firades mors dag i USA, en dag som vi i Sverige firar den 26 maj.

Via sitt officiella Twitter-konto la paret ut en bild på lilla sonen Archies fötter tillsammans med en hälsning och hyllning till alla mödrar runt om i världen.

”I dag hyllar vi alla mammor, tidigare, nutida och framtida, och de som förlorats och blir ihågkomna för evigt. Vi hyllar och firar alla er. I dag är det mors dag i USA, Kanada, Australien, Nya Zealand, Sydafrika, Kenya, Japan och i flera europeiske land. Detta är den första morsdagen för hertiginnan av Sussex”, skriver paret till bilden.

Foto: AP/ TT Nyhetsbyrån

Men nu kommer nya, vackra likt hjärtskärande, uppgifter om en detalj i bilden. Och återigen handlar det om en hyllning till den bortgångne prinsessan Diana.

Vackra hyllningen till prinsessan Diana

Victoria Murphy, hovreporter för bland annat Good Morning America, och brittiska tidningen Sunday Express rapporterar att blommorna i bakgrunden, Förgätmigej, ska ha varit prinsessan Dianas absoluta favoritblomma.

När paret gifte sig plockade Harry just Förgätmigej till bröllopsbuketten, även det som en hyllning till sin mamma.

Prinsessan Diana avled den 31 augusti 1997 efter en trafikolycka i Frankrikes huvudstad Paris. Vid tillfället var prins Harry 12 år gammal.

Vilken fantastiskt vacker gest till prins Harrys mamma Diana. Det är så fint att använda mors dag till att både minnas de som inte finns med oss längre samtidigt som att hylla de som står vid vår sida.

Lämna gärna din hälsning i kommentarsfältet och dela vidare om du också blev berörd av det här.