Nya bilden på Victoria och Estelle – med en intressant detalj

.

Det kan knappast komma som en nyhet för någon

Det var på tisdagen som kronprinsessan Victorias namnsdag traditionsenligt firades på inre borggården vid Stockholms slott. På plats fanns bland annat Arméns musikkår och allmänheten som samlats för att gratulera tronarvingen – som strålade i kapp med solen.

View this post on Instagram

??? I dag uppvaktades Kronprinsessan av Försvarsmakten på namnsdagen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sedan tidigt 90-tal har @forsvarsmakten firat Kronprinsessans namnsdag med en uppvaktning på Kungliga slottets inre borggård. Då Kronprinsessans födelsedag normalt firas på Öland är namnsdagen det årliga firandet av Kronprinsessan i huvudstaden. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Vid dagens ceremoni deltog honnörsstyrka ur @livgardet/@livbataljonen, högvakt ur @p7revingehed samt @armens_musikkar. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Under ceremonin konserterade Armens musikkår och framförde bland annat ”Med en enkel tulipan” då personal ur Försvarsmakten överlämnade blommor till Kronprinsessan. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ?: Henrik Garlöv/Kungl. Hovstaterna (2–4) och Pelle T. Nilsson/SPA (1)

A post shared by Kungahuset (@kungahuset) on

Med sig hade Victoria hela familjen – även äldsta dottern prinsessan Estelle, 7 år, som kunde vara med på mammas firande eftersom det skedde vid lunch, berättade hovet för Expressen.

Enligt Svensk damtidning ska en tv-reporter från TV4 ha frågat prinsessan Estelle hur hon tyckte det var att fira mammas namnsdag.

– Det känns bra, svarade prinsessan Estelle då.

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Pressfotograferna fångade hela familjen på plats vid slottet, och det var särskilt en bild som väckte folks intresse efteråt. Den här underbara bilden på mor och dotter som är tagen av TT Nyhetsbyråns fotograf Naina Helén Jåma visar verkligen hur lika de är.

STOCKHOLM 20190312 Kronprinsessan Victoria, prins Oscar, prinsessan Estelle och prins Daniel närvarar vid kronprinsessans namnsdagsfirande på inre borggården på Stockholms slott. Foto: Naina Helén Jåma / TT

Det kommer ju knappast som en nyhet för någon egentligen, att barnen kan vara lika sina föräldrar, men det är likväl en fin och härlig bild som visar på detta!

En inzoomad variant av bilden där man tydligt ser hur lika de är. Foto: Naina Helén Jåma / TT

Det är alltid lika fint att se hur olika likheter och drag vandrar mellan generationerna! Dela gärna vidare om du håller med. ?