Nya bilderna på Victorias vandring i Sverige – men titta närmare på detaljen under jackan

Victoria är ute på en lång vandring genom Sverige. Under det kommande året ska kronprinsessan besöka många av våra landskap för att visa upp och uppmärksamma vår vackra, svenska natur.

Syftet för kronprinsessan är att uppleva olika delar av Sverige under olika årstider. Victoria vill synliggöra den skatt som den svenska naturen är för alla som lever och verkar här, skriver Hovet på sin hemsida. 9 september vandrade hon i Västergötland, då tillsammans med prins Daniel. När Victoria på fredagen kom till Norrland och Skellefteå gjorde hon det utan Daniel.

”Vandringarna startar i september 2017 och genomförs under de närmsta åren. Länsstyrelserna i samspel med det lokala föreningslivet kommer att ha en viktig roll i att utforma besöken. Kronprinsessan önskar också att i samband med sin vandring genom Sverige lyfta värdet av friluftsliv och rörelse”, skriver Hovet.

Och på bilderna från vandringen med Victoria och lokalbefolkningen kan man se en liten intressant detalj. Under jackan bär nämligen Victoria en liten mikrofon.

Foto: Pontus Lundahl/TT

Titta här:

Foto: Pontus Lundahl / TT

Anledningen bakom är att hovet spelar in en videofilm från Victorias dag i Skellefteå. Detta så att folket ska få se hur det ser ut när Victoria besöker våra län.

Foto: Pontus Lundahl/TT

Jag hoppas vi får se resultatet snart! Så här såg det ut på filmen när Victoria besökte Västergötland förra månaden:

Dela gärna vidare om du också tycker det är bra att Victoria uppmärksammar vår vackra natur på detta sätt! 

Vill du ha fler artiklar om kungafamiljen i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.