Nya detaljen i bilden på barnen visar Madeleines nya drag – efter Kungens familjebeslut

För många kom det som en chock när Kungen meddelade att prins Carl-Philip och Sofia, samt Prinsessan Madeleine och Chris O´Neills barn inte längre ska tillhöra kungahuset.

Nu har Prinsessan Madeleine lagt upp ett inlägg tillsammans med sina tre barn för att sätta stopp för nya spekulationer.

Det svenska kungahuset krymper.

I samband med att kungen meddelade beslutet att prins Carl-Philip och Sofia, samt Prinsessan Madeleine och Chris O´Neills barn inte längre ska tillhöra kungahuset, var det nog många som blev chockerade.

Barnen som kommer självklart vara en fortsatt del av den kungliga familjen, kommer istället att få en ”friare” framtid, där de kan påverka mer sin framtid genom chans att få egen anställning eller företag.

Deras titlar har dessutom blivit personliga, vilket innebär att de små barnen fortfarande titulerar sig som prins eller prinsessan men att deras titlar inte går vidare till deras barn i sin tur eller deras framtida partner.

Kungens beslut chockerade många angående förändringarna i Kungahuset. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Prinsessan Madeleines ord om kungenes beslut: ”Planerats under lång tid”

Strax efter kungens beslut meddelade själv prinsessan Madeleine sina tankar kring beslutet.

”Den här förändringen har planerats under lång tid. Chris och jag tycker det är bra att våra barn nu får en större möjlighet att i framtiden forma sina egna liv som privatpersoner”, skrev prinsessan då på Instagram.

Madeleines förändring med barnen – visar nu upp

Nu har hon tagit ytterligare ett steg på sin Instagram.

I ett nytt inlägg har hon publicerat en bild på sina tre barn: Adrienne, Leonore och Nicolas med texten: ”Syskon!”

Att bilden dessutom kommer samma vecka, som den stora presskonferensen, visar på att Madeleine vill lugna alla och undvika spekulationer om att hennes barn inte längre kommer att synas, det skriver Svensk dam.

View this post on Instagram

Siblings! ???

A post shared by Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) on

Vad trevligt att vi fortfarande kommer att få ta del av ert liv, Madeleine! Dela gärna inlägget för att lyckönska hela familjen!