Prins William och Kate håller aldrig i handen offentligt, orsaken bakom är så självklar

Det brittiska kungaparet, prins William och hans fru Kate syns ofta på olika evenemang tillsammans runt om i världen. Men det är en sak som länge har förbryllat alla deras trogna följare – nämligen det faktum att de aldrig håller hand.

Det finns gott om fotografier på paret från resor och evenemang där de representerar det brittiska kungahuset. Men att hitta en bild där de håller hand eller visar lite kärlek mot varandra är som att leta efter en nål i en höstack.

Nu avslöjas äntligen orsaken till varför de väljer att inte visa sin kärlek offentligt.

Det är nämligen så att kungligheterna ser varandra som kollegor när de åker på denna typ av resor tillsammans. Enligt Daily Mail är det drottningen som infört denna typ av oskrivna praxis. Och vi kan nog alla hålla med om att det är lämpligast att inte mysa för mycket på jobbet för att behålla en seriös och professionell profil.

För prins William och Kate är det viktigt att skilja mellan privatliv och arbetsliv. Vi önskar dem all lycka till och tycker att det är fantastiskt att ett så folkkärt och respekterat par lyckas hålla privatlivet privat – trots att hela världen bevakar dem.

Gilla och dela denna artikel med dina vänner för att hylla prins William och Kate.