Prinsessan Madeleine om graviditeterna – nu berättar hon

.

Prinsessan Madeleine öppnar upp om graviditeterna. 

I en stor intervju med tidningen Mama avslöjar hon maken Chris O’Neills reaktion. 

Det skriver nöjessajten Hänt.

Prinsessan Madeleine fick sin älskade Chris O’Neill den 8 juni 2013. Vigseln direktsändes i SVT från Slottskyrkan i Stockholm och i det sagolika bröllopet sade prinsessan ja till sin make.

Sedan dess har paret, som bor i Florida i USA, fått tre barn:

  • Den 20 februari 2014 föddes deras första barn, Leonore Lilian Maria, prinsessa av Sverige, hertiginna av Gotland.
  • Den 15 juni 2015 föddes prins Nicolas, på Danderyds sjukhus.
  • Den 9 mars 2018 föddes prinsessan Adrienne, på Danderyds sjukhus.
BORGHOLM 2019-07-14 Prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill under firandet av Victoriadagen på Borgholms idrottsplats på söndagen. Foto: Mikael Fritzon / TT
BORGHOLM 2019-07-14 Prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill under firandet av Victoriadagen på Borgholms idrottsplats på söndagen. Foto: Mikael Fritzon / TT

Det är inte ofta Madeleine öppnar upp och pratar om privatlivet, men i en stor intervju med magasinet Mama berättar hon nu om graviditeterna och livet som mamma.

View this post on Instagram

State dinner at the Palace for the President of Korea ????

A post shared by Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) on

Prinsessan berättar i det 44-sidiga reportaget om förlossningarna, flytten till USA och barnuppfostran. Dessutom avslöjar hon att ingen av graviditeterna var planerade, uppger Hänt.

STOCKHOLM 20150613 Chris O’Neill och höggravida prinsessan Madeleine med Leonore anländer till vigseln mellan prins Carl Philip och Sofia Hellqvist i Slottskyrkan. Foto Fredrik Sandberg / TT

När Madeleine inte visste om att hon väntade sitt tredje barn planerade hon för att överraska Chris. I födelsedagspresent skulle hon ge honom en hundvalp, och ville skoja till det lite med sin make, skriver Hänt.

– Han fick ett paket med ett gosedjur som var en hund, och ett kort där det stod ”Grattis, du ska få en till familjemedlem”. Han blev helt kritvit i ansiktet och tappade hakan, ”Va, är du gravid igen?” och jag sa ”Neeej, det är bara en hund!”, säger Madeleine till tidningen Mama, uppger Hänt.

Här kan man läsa hela den 44-sidiga intervjun med Madeleine.

2019-06-10. H.K.H. Prinsessan Madeleine. Foto: Sara Friberg/Kungl. hovstaterna

Vad underbart att få höra om er familjelycka, prinsessan Madeleine! 

Dela gärna vidare för att önska hela familjen all lycka.