Prinsessan Madeleine vill ge all sin tid till sina barn.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill var gäster i fredagens avsnitt av Skavlan i SVT. Madde berättade hur hon ser på sin barndom, och hur hon nu vill att hennes barn ska växa upp.

– Mina föräldrar var väldigt kärleksfulla och generösa, men de var borta mycket när vi var små. Så jag känner att jag nu vill ge all min tid till mina barn för det var något som jag saknade lite.

Madeleine har nu valt att vara hemma med sina barn Leonore och Nicolas i större utsträckning än vad hennes egna föräldrar var när hon var liten. Hon berättar också att hon tror att hennes generation är mer delaktig i barnens uppväxt.
– Speciellt papporna, menar Madeleine.

I intervjun avslöjar paret att Chris är den som är mest känslosam, medan Madeleine har ett svenskt lugn.
– Ja, vad förväntar du dig med en kille med både italienskt och irländskt påbrå, frågade Chris i intervjun, och fick alla att skratta.

De är också båda överens om att Chris är den största romantikern av de två.
– Han är en gentleman. Omtänksam! Han får mig att känna mig väldigt trygg. Vi är ett bra team. Vi tycker om samma saker, berättar Madeleine om sin man.

Madeleine passade även på att avslöja att hon aldrig lagat mat åt Chris. Det är istället han som får stå för all matlagning hemma.
– Jag är en usel hemmafru, berättar Madeleine.

Här nedan kan du se ett klipp från intervjun:

Vill du ha fler artiklar om kungafamiljen i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.