Prinsessan Märtha Louise bryter tystanden: Första orden efter kärleksavslöjandet med Shaman Durek

Efter kärleksavslöjandet med Shaman Durek – prinsessan bryter tystnaden.

Rubrikerna har avlöst varandra i Norge denna veckan.

Efter att prinsessan Märtha Louise tillkännagav sitt nya förhållande har praktiskt taget hela Norge följt utvecklingen noggrant. Dagliga rubriker har dykt upp, och paret nämns både på hemmaplan och utomlands, såsom här i Sverige.

I går, onsdag, gästade pojkvännen Shaman Durek norska TV 2 nyheterna och i den direktsändningen svarade han på kritiken. Duon skulle ursprungligen hålla i ett arrangemang i S:t Petri-kyrkan i Stavanger, men under onsdagen beslutades att de inte kommer tillåtas genomföra detta.

Till TV 2 Nyheterna sa shamanen att han var mycket besviken över beslutet.

På torsdagen gav prinsessan Märtha Louise och Durek en intervju tillsammans – för första gången efter att de tillkännagav sitt förhållande på Instagram. Det är i programmet God Morgen Norge på TV 2 som intervjun genomförs.

(Artikeln fortsätter under bilden.)

Foto: Lise Åserud/NTB scanpix/TT

Prinsessan bryter tystnaden

I dag bryter prinsessan Märtha Louise äntligen tystnaden efter att hon släppt nyheterna om förhållandet med Shaman Durek.

”I dag gör de sin första och enda intervju tillsammans”, öppnade programledaren av God Morgen Norge, innan prinsessan och hennes pojkvän gick in i studion.

– Jag har det bra. Vi har haft en underbar tid här i Norge, trots att det har varit mycket kaos, säger Märtha Louise som sina första ord när hon får frågan.

Intervjun genomförs på engelska, eftersom Shaman Durek är amerikansk.

– Jag har varit igenom detta så många gånger nu, förklarar prinsessan vidare.

Hon tycker att det inte är värre än det har varit tidigare. Även om hon påpekar att det har varit mer intensivt än tidigare, för allt har hänt på så få dagar.

Märtha Louise säger också att de två skrattar mycket åt allt som händer nu och all uppmärksamhet som förhållandet får.

Oslo 20190415. Foto: Daryl Henderson / NTB scanpix / TT

Svarar på frågor om de ska gifta sig

Programledarna försöker också få paret att svara om deras nästa mål är ett bröllop, men de vill inte prata om det. Båda är dock fortfarande på det klara med att det är de två för alltid.

På Instagram har prinsessan fått flera tusen kommentarer efter att hon avslöjade relationen. De flesta har hon också själv svarat på. Detta får hon också frågor om i God Morgen Norge, om varför hon har känt behovet av att svara. Då är hon snabb att förklara att hon alltid gör det, att man kan se den på alla sina inlägg.

Störst av allt är kärlek, och alla förtjänar verkligen att få vara kära. Tryck också på Gilla- och Dela-knappen för att hylla kärleken!