Prinsessan Sofia tårögd – efter 7-åriga Saga Stenmarcks fantastiska sång på Victoriakonserten

.

Det sitter i generna.

Här tar sjuåriga Saga Stenmarck över showen på Victoriadagen – och får kungafamiljen i tårar efter sitt framträdande. 

– Vad fantastiskt duktig du var, du tar över världen och hela Borgholm, sa programledaren Yvette Hermundstad i SVT till Saga efter hennes framträdande.

Många artister ville gratulera kronprinsessan på födelsedagen.

Men det var en som stack ut lite extra – och fick stora delar av kungafamiljen att bli märkbart rörda framfrö scenen.

Saga Stenmarck, som enligt Barometern och Expressen är dotter till folkkära artisterna Martin Stenmarck och Hanna Hedlund, var den stora överraskningen på Borgholms IP när kronprinsessan Victorias 42-årsdag firades.

Senare på söndagskvällen sändes Victoriakonserten i SVT, och i tv-sändningen berättade Saga att hon skulle sjunga Lalehs låt ”Goliat”. Saga, som är jämngammal med prinsessan Estelle, sade i mikrofonen att det inte kändes pirrigt, och att det var första gången hon stod på en sådan scen.

Foto: SVT

Det gick fullständigt lysande när Saga först sjöng Lalehs låt tillsammans med bandet på scenen. Lite senare fick hon sällskap på scenen av Lina Hedlund och tillsammans sjöng de ”Idas sommarvisa”, och knappt ett öga var torrt.

Framför allt prinsessan Sofia såg märkbart tagen ut av den duktiga sjuåringens sång av tv-bilderna att döma.

En ny stjärna är helt klart född!

Foto: SVT

Mamma Hanna Hedlund fanns på plats bakom scenen och tog denna fina bild på två artister som förgyllde Victoriakonserten – Saga och Melodifestivalvinnaren Benjamin Ingrosso.

”Ikväll sjunger vår Saga på Victoriakonserten. Här väldigt glad efter genrepet med Benjamin Ingrosso”, skriver Hanna Hedlund på Instagram.

Tidigare under dagen hade hon också lagt upp en bild tillsammans med dottern, syster Lina Hedlund och stylisten Jessica Wahlgren.

”Tjejhäng på Öland!”, skriver Hanna.

Även Martin Stenmarck har stolt lagt upp en bild på sin Instagram och har lagt till ett hjärta under bilden.

Sagas framträdande med ”Goliat” och sedan med Lina Hedlund till ”Idas sommarvisa” finns att se på SVT ungefär 1 timme och 13 minuter in i programmet.

Vilket fantastiskt framträdande, Saga! Så duktigt och modigt gjort! Dela gärna vidare om du också blev imponerad!