Prinsessan Sofia visar upp sin hemliga kärleksplats – som får folket att häpna

Över tre år har gått sedan prins Carl Philip och prinsessan Sofia gifte sig i Slottskyrkan i Stockholm. Sedan dess har det hänt mycket i prinsparets liv. Parets första barn, prins Alexander föddes den 19 april året efter vigseln, och den 31 augusti kom lilla prins Gabriel till världen. Dessutom har de renoverat och flyttat in i sitt drömbonde på Villa Solbacken på Djurgården i Stockholm.

Även om paret lever ett hektiskt småbarnsliv där de kombinerar familjepusslet med alla de offentliga uppdragen så glömmer de inte bort att vårda kärleken.

I ett nytt inlägg på prinsparets gemensamma Instagram-konto avslöjar prinsessan Sofia hennes och Carl Philips hemliga kärleksplats.

Troligen är det Carl Philip som fotograferat sin älskade Sofia på platsen som betyder mycket för paret. Prinsparet fick nämligen en egen stenbänk i bröllopspresent av invånarna i Dalarna, bänken står placerat vid en vacker utsiktsplats vid Hykjeberg naturreservat i Älvdalen. På stenen står det; Till Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia från Dalafolket på bröllopsdagen 13 juni 2015.

I helgen besökte paret platsen och kunde sitta ner tillsammans på bänken och se ut över vidderna.

”Denna underbara höstdag tog vi oss upp på Hykjeberget i Älvdalen. Från bänken vi fick i bröllopspresent kunde vi njuta av den här vackra utsikten”, skriver prinsparet.

”Förstår att ni återvänder”

Tiotusentals följare på Instagram har tryckt på gilla-knappen under bilden – och häpnar både över den vackra kärleksplatsen och den fantastiska ögonblicket som Carl Philip fångat på bild. Under bilden har reaktionerna strömmat in:

”Vad underbart härlig utsikt”, skriver någon.

”Åh vad vackert!! och en liten bild på våran söta prinsessa”

”Vilken underbar plats. Förstår att ni återvänder dit många gånger”.

”Er kärlek för varandra och familj är den vackraste jag sett. En värme, styrka och tillit. Jag blir så glad att se er”

”Fin prinsessa på fin plats”, skriver någon.

Så fantastiskt att kärleken spirar hos prinsparet och att de delar med sig av sin vackra plats i Älvdalen. Dela vidare så dina vänner också får ta del av den vackra bilden.