Prinsessans kärleksshaman överraskar alla med bild från bröllop: ”Min gudinna”

.

Prinsessan Märtha Louise och hennes nya pojkvän, Shaman Durek, eller Durek Verrett som han egentligen heter, var i Danmark i helgen för att hålla i evenemanget ”Prinsessen og Sjamanen”.

De senaste veckorna har det nya paret fått stor uppmärksamhet, och de har också fått en del kritik. Bland annat för att Märtha Louise använder sin prinsesstitel i marknadsföringen av evenemanget.

Samtidigt som paret besökte Danmark besökte de också en ”hemlig” arrangemang. Från detta delade Shaman Durek med sig en bild av på sin Instagram.

Möttes av pressen

Den senaste veckan har paret närmast förföljts av pressen. Alla vill ha en bit av turturduvorna, och många är nyfikna på detaljer om prinsessans nya relation. Förra veckan medverkade de båda i God Morgen Norge, och Shaman Durek gjorde också ett gästspel hos norska TV2 Nyheterna.

Därför kom det som en chock för många när de plötsligt avbröt den planerade presskonferensen i Danmark i helgen. Ändå mötte pressen upp – i hopp om att få några kommentarer.

De ville inte uttrycka sig i stor utsträckning, men foton blev det. Bland annat detta:

KÖPENHAMN 20190519 Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett är i Köpenhamn för att hålla i en workshop. ********** Prinsesse Märtha og Durek Verrett i København, Danmark søndag. Paret skal holde workshop. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix / TT
KÖPENHAMN 20190519 Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett är i Köpenhamn för att hålla i en workshop. ********** Prinsesse Märtha og Durek Verrett i København, Danmark søndag. Paret skal holde workshop. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix / TT

”Har det fantastiskt med min gudinna”

När paret besökte Danmark passade de också på att närvara vid ett ”hemligt” arrangemang. Från detta delade Shaman Dureks en bild från på sin Instagram.

Shaman Durek publicerade en bild där han skriver att han har det fantastiskt med sin ”gudinna” – och då riktade han sig så klart till sin prinsessa, Märtha Louise.

Och det var många av följarna som fick gnugga sig i ögonen när de insåg att det var en bröllopsfoto som shamanen hade delat.

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett var gäster vid ett ”hemligt” bröllop i Danmark. I texten under bilden skriver shamanen också att han är oerhört exalterad över fortsättningen av sin turné, som startade i Danmark i helgen.

Inlägget på Instagram har fått många kommentarer. Det är bland annat en som påpekar att den norska prinsessan ser lyckligare ut än hon någonsin gjort tidigare.

Jag tycker att det här var en otroligt fin bild av det nya paret – och jag tycker kärlek alltid ska hyllas. Tryck på tummen upp om du håller med!

Dela gärna artikeln vidare om du vill ha fler nyheter från kungafamiljen i ditt flöde!