Prinsessans Märtha Louises nya kärlek hävdar att hovet gett honom munkavle: Här är hovets svar

Igår (läs; söndag) fick många en rejäl överraskning: norska prinsessan Märtha Louise avslöjade att hon funnit kärleken.

Det är ingen mindre än mannen hon jobbar med som är hennes nye pojkvän. De flesta känner till honom som Shaman Durek, men 44-åringen heter egentligen Durek Verrett. Gårdagens kärleksbomb har blivit en världsnyhet, och många är också nyfikna på Shaman Durek.

Enligt norska Se och hör var Durek redo att uttala sig i norsk press, men så plötsligt ställde han in.

Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek har jobbat tillsammans sedan en tid. I dag föreläser de i både Norge och Danmark. De har också delat inlägg på varandras Instagram, men att de var ett par bekräftades först i söndags.

Många vill självklart veta mer om deras relation, vilket också medför media spekulerar. Med det följer också efterfrågningar på intervjuer med paret.

Shaman Durek sa först ja till intervju

Enligt Se och hör, ska Shaman Durek gått med på att låta sig intervjuas, men så plötsligt gjorde han en helomvändning. Enligt tidningen hävdar att han förlagts med munkavle – av det norska hovet.

Se och Hör skriver att de varit i kontakt med Durek Verrett, och att han först gått med på att svara på några frågor. Han befinner sig i dagsläget i USA och han förklarade först att han var tvungen att tillbringa några timmar på flyget.

Sen kom han på andra tankar.

– Jag har precis pratat med Hovet. De sa att jag inte fick göra några intervjuer, medverka i några klipp eller något annat. Så jag måste säga nej den här gången. Jag ber hemskt mycket om ursäkt, säger han i ett röstmeddelande, enligt Se och Hör.

Norska hovets svar

Det är inte helt klart vad som faktiskt hänt, men norska hovet kommenterar saken till Se och Hör.

– Jag känner inte till att Durek Verrett har varit i kontakt med någon vid det kungliga hovet, säger Guri Ofstad Varpe, enligt Se och Hör.

Nu håller vi tummarna för att vi snart får höra mer från det lyckliga paret. Skicka gärna dina lyckönskningar till Märtha Louise och Durek i kommentarsfältet på Facebook.