Så tjusigt, Estelle! Nu hakar prinsessan på senaste modetrenden.

Det har varit en händelserik vecka för prinsessan Estelle. Igår, tisdag 23:e februari, fyllde hon 4 år och samtidigt kom nyheten om att lill-sessan snart kommer att pryda ett frimärke ihop med mamma, kronprinsessan Victoria, och morfar kungen. Ett frimärke som kommer att finnas till försäljning den 17:e mars. Och inte nog med det – Estelle har även passat på att genomföra en rejäl stilförändring den sista tiden. Har du noterat vad det är? Om inte hittar du svaret här under.

Estelle har ju blivit en riktig symbol för den klassiska rosetten och har gett hårfrisyren en ny storhetstid. Men nu verkar den unga prinsessan ha fått nog av sin så populära stil.

FOTO: Kate Gabor, kungahuset.se

I stället har Estelle nu övergått till en trend som är stekhet bland de europeiska kungligheterna, nämligen en inbakad fläta. Något som uppmärksammats av bland annat Svensk damtidning. Frisyren kan ses hos bland annat de spanska prinsessorna Leonor och Sofia.

Estelles nya frisyr syns bland annat på det nya frimärke som kommer att släppas den 17:e mars i år. Och visst passar väl prinsessan alldeles utmärkt i sin nya stil?

Bildkälla: Postnord.

Estelle har dumpat rosetten. Den fyraåriga prinsessan har istället hakat på den hetaste hårtrenden: flätan.

Publicerat av Svensk Damtidning den 24 februari 2016

Vill du ha fler artiklar om kungafamiljen i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.