Shamanens intima gest till kronprinsessan Mette-Marit får folk att rasa: ”Ge dig!”

Norska prinsessan Märtha Louises nya pojkvän Durek Verret , även kallad ”kärleksshamanen” fortsätter att sätta rubriker med sina upptåg som inte faller inom ramen för det norska kungahuset.

I en intervju med magasinet Tara förklarade Märtha Louise att shamanen har svårt att förstå att norrmännen inte tar lika lätt på saker som amerikaner. Ett exmpel på det visar sig på Instagram, där följarna ser rött efter Durek Verrets kommentar.

Kärleken mellan prinsessan Märtha Louise och shamanen Durek Verret fortsätter att väcka stor uppmärksamhet hos de norska folket.

Prinsessan Märtha Louise har varnat shamanen

Även om många gläds åt att Märtha Louise träffat någon som inte faller inom normerna för det norska kungahuset, så är det många som fått nog av shamanens upptåg. Det handlar framförallt om hur han uttrycker sig offentligt.
– Det Durek säger får han ta ansvar för. Jag har försökt förklara att detta är Norge. Allt är helt annorlunda här. Du kan inte lägga på. Här föredras det att tona ner det lite, sade prinsessan om sin pojkvän tidigare i augusti till Tara magazine.

Trots Märtha Louise varningar så verkar Durek fortsätta att köra på den amerikanska stilen, som många tycker är för mycket.

När kronprinsessan Mette-Marit här om dagen la ut en Instagrambild där hon är ute på fjällvandring kommenterade shamanen med orden:

”Saknar dig, älskar dig”. Detta var något som flera reagerade på, bland annat en som skrev ”Ge dig!”.

Mette-Marit
Foto: TT/Åserud, Lise

Vad tycker du, var kommentaren olämplig eller fin? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.