Skiddrottningens varma hälsningar till Victoria och Daniel: ”STORT GRATTIS!”

Efter nyheten om nyfödde prinsens födsel strömmade lyckönskningarna och glädjeropen in till kungfamiljen. Gladast av dem alla var skiddrottningen Charlotte Kalla. – Vilken underbar nyhet!

Charlotte Kalla är just nu i Kanada och tävlar i Ski Tour Canada. På onsdagens tävling slutade Kalla på en 11:e plats och var inte nöjd. Men hon blev desto gladare när hon fick beskedet att Prinsessan Victoria fött en liten son.
– Vilken underbar nyhet! STORT GRATTIS till Victoria och Daniel! Jag hoppas att alla mår bra och att de nu får tid att bekanta sig med den nya familjemedlemmen, säger Kalla till Expressen.

Och det var inte bara Kalla som ville sprida glädje och kärlek på den stora dagen. Statsminister Stefan Löfven gladdes precis som alla andra åt den kungliga ankomsten.
– Jag vill framföra mina varmaste gratulationer till kronprinsessan Victoria och prins Daniel som har blivit föräldrar igen. Vi gläds med föräldrarna och med storasyster Estelle, säger Löfven på regeringens hemsida.

Programledaren Mark Levengood skickade hälsningar på Twitter från semestern i USA: ”Grattis till den lilla prinsen, Victoria och Daniel” Vi hurrar från Florida!!!”

Och precis som Levengood skickade artisten Richard Herrey varma hälsningar via Twitter: ”Det bidde en pöjk. Grattis Victoria och Daniel”

Många fler hälsningar har följt och lär följa under dagen. Gilla gärna om du också vill gratulera!