Victorias underbara familjelycka med Daniel i sommar – förberedde hemlig överraskning

.

Vilken underbar sommar tillsammans! 

Nu avslöjar prins Daniel att han förberedde en hemlig överraskning till sin kronprinsessa, Victoria. 

– Det har jag, säger prins Daniel och ler finurligt, skriver Svensk damtidning.

Kronprinsessan Victoria tycks ha en lysande sommar på Öland! Under förra veckan strålade hon ikapp med solen och den fantastiska glädje som utspelades på ön då hennes födelsedag firades av familj, vänner och så klart svenska folket.

SOLLIDEN 2019-07-14 Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i samband med födelsedagsfirandet av kronprinsessan på Solliden på söndagen Foto: Mikael Fritzon / TT

I lördags såg kronprinsessan och hennes prins Lalehs konsert i Borgholms slottsruin på Öland, och flera medlemmar ur den svenska kungafamiljen var på plats, vilket Expressens tv-kamera fångade.

Och på söndagen var det så dags för Victoriadagen – den som firas av ölänningar och turister under hela dagen och så har gjorts sedan kronprinsessan var liten.

Foto: Pernilla Klintberg/Sollidens slott

Posted by Kungahuset on Sunday, 14 July 2019

Lagom till 42-årsdagen tackade Victoria alla som hade kommit till Sollidens slott. Över 2 000 personer hade kommit till slottet för att önska Victoria grattis på födelsedagen under förmiddagen, och Victoria kom ut tillsammans med resten av familjen, prins Daniel, prinsessan Estelle, prins Oscar samt pappa kung Carl XVI Gustaf och mamma drottning Silvia.

Som vanligt var det kungen som tog i taktpinnen och utbringade ett fyrfaldigt leve efter att alla sjungit ”Ja må hon leva” för Victoria.

Victorias lycka med Daniel – förberedde hemlig överraskning

Under eftermiddagen var det dags för konsert på Borgholms IP dit allmänheten som vanligt också var välkommen. Flera artister framträdde i showen som senare under kvällen visades på SVT, däribland Lina Hedlund och Benjamin Ingrosso. Den här bilden på kronprinsessparet och Estelle togs faktiskt av prinsessan Madeleines make, Chris O’Neill, någon gång under dagen.

Kronprinsessparet och Prinsessan Estelle fotograferade av herr Christopher O’Neill under färden till Borgholms idrottsplats.Foto: Christopher O’Neill

Posted by Kungahuset on Sunday, 14 July 2019

Och visst är familjelyckan total för Victoria. Tidigare under dagen hade hennes drömprins, Daniel, avslöjat för Svensk damtidning att han planerade en hemlig överraskning för sin älskade kronprinsessa.

– Det blir tårta och sång…, sade prinsen till Svensk damtidning och bekräftade även att det skulle bli paket för Victoria.

Han får också frågan om han förberett någonting speciellt för kronprinsessan, och svarar då – förstås:

– Det har jag, säger prins Daniel och ler på ett finurligt sätt, enligt tidningen.

Foto: Linda Broström Kungl. Hovstaterna

Nu tycker jag vi alla önskar kronprinsessan Victoria med familj en fantastiskt fin sommar tillsammans på Öland!