10 män radar upp sig för att sjunga 60-talsklassikern, men håll nu noga koll på deras fötter

Acapella är i sig ganska speciellt då man helt saknar instrument. Därför har nog många lite delade åsikter huruvida man uppskattar det eller inte. Men gruppen Straight No Chaser är ingen vanlig acapellagrupp och lyckas alltid förvåna publiken. Därför är det inte konstigt att det här framförandet blivit viralt.

De tio medlemmarna i acapellagruppen Straight No Chaser använder en mix av koreografi och imponerande stämmor för att underhålla publiken. Ofta med oväntade vändningar som håller publiken i full fokus.

Särskilt ett framträdande fick publiken särskilt att jubla och skratta. De framför ”The Lion Sleeps Tonight” – en klassisk låt och enkel att sjunga med i varför det sedan framförandet 1961 av doo-wop gruppen The Tokens blivit en publikfavorit. Även om originalet spelades in av Solomon Linda redan 1939 vid titeln ”Mbube” så håller nog de flesta med om att den fortfarande håller.

I det här klippet är det Straight No Chaser tur att framföra den, och deras hysteriska koreografi får publiken att jubla. Trots den komiska touchen på låten så håller sången högsta klass. Försök att inte ryckas med i det underbara framträdandet!

Dela gärna vidare om du också uppskattade framträdandet.