1000 musiker på scen tillsammans – så har du aldrig hört ”Smells Like Teen Spirit” förut

1000 musiker som framför världens bästa rockmusik låter som en riktig dröm i mina ögon.

Och det är just vad Rockin’1000 handlar om.

Det italienska rockbandet utgör inte mindre än tusen musiker som alla är rockfantaster och framför världens mest populära låtar i genren.

En riktig favorit hos rockgruppen är ”Smells like teen spirit”. Den gamla superdängan från välkända bandet Nirvana har tolkats i hundratals versioner världen över, men frågan är om någon gjort en bättre cover än Rockin’ 1000. 

Den italienska gruppen tolkade egentligen superhiten redan under 2016, när man gjorde ett framträdande under en bejublad konsert i Cesena, Italien. 

Men det var inte förrän nyligen som det succéartade klippet laddades upp på Youtube och hela världen fick chansen att ta del av den fantastiska tolkningen.

Det minsta man kan säga är att klippet blivit en framgångssaga, på bara några veckor har det fått över 5,6 miljoner visningar.

Jag lyssnar mycket på musik och kan ärligt säga att jag fick rysningar när jag hörde de första tonerna i låten. Det är omöjligt att inte ryckas med. Här kan man själv se framträdandet och verkligen känna spänningen genom skärmen.

Dela gärna om du också gillade den magiska tolkningen!