12-årigt underbarn gör operastjärnan knäsvag – vänta 57 sek så förstår du varför

Det finns stunder då man bara förstår att vissa människor kommer bli något stort. De har helt enkelt det där lilla extra, du vet den där pricken över i, och i kombination med en sällan skådad talang är det egentligen bara en tidsfråga innan större uppgifter knackar på dörren.

Ett sådant unikum är den unga flickan Amira Willighagen. Redan som sjuåring började hon drömma om att bli en operastjärna – och framför datorn hemma i holländska Nijmegen satte hon sig och tittade på video efter video för att lära sig av de största. Hon hade en vilja av stål, en outtröttlig ambition… och, som ni säkert begriper vid det här laget, just det där lilla extra.

Två år senare vann en 9-årig Amira ”Holland’s Got Talent”. Flickans fallenhet för opera gjorde henne till en världssensation – och sedan dess har hon bara fortsatt växa.

Än i dag är det ingen som lämnas oberörd av underbarnet, vilket vi fick se prov på under en konsert i Sydafrika förra sommaren. 12-åriga Amira gjorde då en duett med storstjärnan Patrizio Buanne – men trots att han hade varit aktiv sedan tidigt 90-tal, långt innan hon föddes, så var det Amira som fick alla att häpna med sin gudabenådade talang.

Lyssna till den här makalösa tolkningen av ”O sole mio” och var beredd efter 57 sekunder, när Amira öppnar munnen. Jag utlovar gåshud!

En sådan här makalös talang förtjänar verkligen all uppmärksamhet hon kan få. Tveka inte att dela vidare så fler får lyssna till Amira Willighagens förtrollande röst!