12-åringens röst golvar juryn – men titta nu vem som smyger upp bakom hans rygg

En 12-årig pojke som ska sjunga inför en stenhård jury, tv-kameror och en stor publik kan inte vara annat än nervös.

Men den 12-åriga pojken Ronan visade det totalt motsatta.

Med sin känslosamma stämma chockar han hela juryn – och i mitten av låten ska publiken få sig en överraskning.

När den 12-åriga Ronan entrar scenen har han alla blickar, domare och tv-kameror mot sig. En ensam pojke på en stor scen. 

Trots det känns det inte ut som en ung kille som står på scenen – och när Ronan börjar sjunga händer någonting alldeles extra.

Bildkälla: Youtube

Med ett golv fullt med rök och blå dämpad belysning entrade 12-åringen scenen – och när han börjar sjunga ”Because Of You” av Kelly Clarkson golvas juryn totalt.

Ronans tvärsäkra röstläge och djuva stämma letar sig rakt in i hjärtat. Men mot slutet av låten ska publiken få en anledning att jubla än mer.

Bildkälla: Youtube

Från ingenstans dyker en kör upp från kulisserna och scenen fylls av människor med den 12-åriga pojken i centrum. Ronans röst akompanjeras av kören, vilka tillsammans ger en perfekt harmoni till ett redan fantastiskt framträdande. 

Bildkälla: Youtube

Juryn, med musikgurun Simon Cowell i spetsen, hyllar den 12-åriga Ronan till skyarna – och han kan inte hålla längre hålla tillbaka sina känslor.

Glädjetårarna som rinner nedför kinderna är så himla vackra, och jag kan bara tänka mig vilka känslor som rör sig genom Ronans huvud. Han har gjort ett fantastiskt framträdande och en prestation som ingen någonsin kan ta ifrån honom.

Dela gärna videon för att uppmärksamma den här pojkens fantastiska framträdande!