12 män tolkar den magiska klassikern – men lyssna nu noga när de börjar sjunga stämsång

Genom åren har det producerats många sentimentala och vackra låtar. Men enligt mig är Westlifes låt ”You Raise Me Up” en av de allra vackraste. Deras fantastiska röster som bländer in i varandra gör den än mer tårdrypande och för mig har den låten varit underbar att lyssna på både i positiva och negativa stunder.

Men tro det eller ej finns det dom som faktiskt kan utmana Westlife och deras version av låten. De här 12 männen, mellan åldrarna 21 och 31, fick chansen att uppträda i Britain’s Got Talent. Till en början verkar det som om endast några av männens röster kommer höras. Men i det ögonblicket samtliga stämmer in i tonerna av den magiska texten finner jag inga ord.

Jag kan tänka mig att det är svårt att sjunga den här låten om man är två eller tre personer. Men när 12 personer lyckas synkronisera sina röster med varandra kan jag inte annat än bli oerhört imponerad. Framträdandet är emotionellt och starkt – och det är inte konstigt att förstå publikens reaktion efter att ha sett det här.

Det här klippet gav mig gåshud och fick mig att tänka på mina nära och kära. Dela gärna om du håller med!