13-åriga flickan får juryn att äta upp sina ord med makalös tolkning

När man ska testa vingarna i en audition finns det två vägar att gå. Antingen spelar man det säkra kortet och undviker att ta ut svängarna… eller så gör man som Carly Rose Sonenclar och väljer en låt så svårtolkad att knappt någon, oavsett skicklighet, vågar sig på den.

Ja, det låter kanske dumdristigt, och det var också precis så omgivningen reagerade när den 13-åriga flickan år 2013 gästade amerikanska X Factor och förklarade att hon skulle sjunga Nina Simones 60-talsklassiker ”Feeling Good”.

Juryn brast ut i ett unisont ”woah” och frågade om hon övat följt av ett skeptiskt ”och du valde den låten?”, publiken drog efter andan så det gick ett sus genom hela arenan – men Carly Rose Sonenclar visste exakt vad hon gjorde. Det var en låt som passade hennes sångröst som handen i handsken… och det skulle visa sig på bara några sekunder.

För så fort flickan fick chansen att öppna munnen och visa vad hon kunde så tystades alla tvivlare. Det lät som hon sjungit en hel livstid, det var en röst värdig ett riktigt proffs – och juryn kunde inte annat än att gapa och bjuda på stående ovationer åt den nyfödda stjärnan.

Missa för all del inte det här, jösses vilken kraft i den pipan!

Den här 13-åriga tjejen förtjänar verkligen all uppmärksamhet i världen. Dela vidare om du också tycker att hon har en alldeles otrolig röst!