13-åringens stora idol är Pavarotti: Gör dig nu redo för ögonblicket hon börjar sjunga

I en tuff och stressig vardag är det viktigt att vi ibland tar oss tid för att bara koppla av och njuta. Och i det avseendet finns det i min bok inte mycket som är lika rogivande och uppiggande som ett riktigt bra musikstycke!

För att förgylla denna dag tänkte jag därför bjuda på ett litet guldkorn som åtminstone gör mig alldeles varm inombords. Det är ett klipp från 2016 – då den 13-åriga flickan Laura Bretan för första gången äntrar scenen i ”Britain’s Got Talent”.

Ni förstår, Laura är inte vilken flicka som helst. När andra ungdomar har affischer på Justin Bieber eller One Direction på väggarna riktar Laura istället sitt intresse mot namn som Pavarotti eller Domingo. Hon älskar att sjunga opera – och därför faller hennes låtval också på ”Nessun Dorma”, en aria som är starkt förknippad med legendariska tenorer som just Pavarotti.

Och 13-åringen gör inte bort sig. Långt ifrån. Hennes röst är ett unikum, en sådan där skatt som man sällan får chansen att uppleva – och juryn bara gapar när denna blott 13 år gamla flicka tar i för kung och fosterland.

Lyssna och njut i klippet här under, och om du uppskattar framträdandet får du mer än gärna trycka på dela-knappen efteråt så att fler där ute får muntras upp en dag som denna!

Var inte snål nu, dela vidare det här underbara framträdandet till dina vänner på Facebook så att de också kan bjudas på ett vackert framträdande i dag!